Stranica
Home > Film > Prvi red filmski podkast Jovana Stojiljković Senke nad Balkanom Južni vetar

Prvi red filmski podkast Jovana Stojiljković Senke nad Balkanom Južni vetar


U novoj epizodi filmskog podkasta “Prvi red” gošća je bila talentovana glumica Jovana Stojiljković, koja je pričala o svojim ulogama u zapaženim domaćim projektima.

U stalnom fokusu podkasta “Prvi red” su bioskopski repertoar u Srbiji i svetu, televizijske serije domaće i strane produkcije, kao i najzanimljiviji naslovi dostupni za gledanje na internetu (striming). Filmski kritčari Zoran Janković i Đorđe Bajić udružuju snage kako bi vam sa svojim gostima predstavili ono najaktuelnije, najbolje i najzanimljivije iz trenutne filmske/serijske ponude. Na vama je da se samo zavalite u prvom redu, slušate i odlučite šta je od ponuđenog baš po vašem ukusu.Izvor: MONDO

Trinaesta epizoda podkasta „Prvi red“ je sve samo ne baksuzna! Za početak, po običaju na koji smo vas navikli, sledi osvrt na tri sveža filma sa aktuelnog srpskog bioskopskog repertoara.

U ovoj epizodi možete da čujete naše kritike dokumentarca „Apolo 11“ Toda Daglasa Milera, romantične drame s elementima fantastike „Juče“ Denija Bojla i horora „Anabel 3: Povratak kući“ Gerija Dobermana.

Takođe, najavljujemo i nadolazeće hitove, sa akcentom na superherojski Marvelov spektakl „Spajdermen: Daleko od kuće“ Džona Votsa i francusku komičnu dramu „Jaovo putovanja“ Filipa Godoa. Za kraj ovog segmenta: top liste najgledanijih filmova u Srbiji i SAD i vesti iz sveta filma!

Naša ovonedeljna gošća je Jovana Stojiljković, trenutno jedna od najpopularnijih i najtraženijih srpskih glumica. Jovana Stojiljković je danas poklonicima filma i televizije najpoznatija po ulogama u serijama Senke nad Balkanom” i “Jutro će promeniti sve”, ali i roli ostvarenoj u velikom hitu “Južni vetar”. Likovima Bojane iz „Senki nad Balkanom“ i Sofije iz „Južnog vetra“ vratila se tokom ove godine, snimajući nastavke ovih popularnih franšiza, o čemu smo sa njom i razgovarali.

PRVI RED: Stefan Kapičić o svom superherojskom stažu

Pored onog najaktuelnijeg, osvrnuli smo se i na Jovanine glumačke početke. Ona je debitovala još kao devojčica u polusatnom filmu „Mali položajnik“ Jelene Marković (2004), a osam godina kasnije odigrala je epizodnu ulogu u „Klipu“ Maje Miloš, hrabrom filmu koji je u izazvao dosta kontroverze i veliku pažnju poklonika filma širom sveta. Prvu veliku profeionalnu šansu dobila je u erotskoj drami „Panama“ Pavla Vučkovića, filmu koji je svetsku premijeru imao na Filmskom festivalu u Kanu 2015. godine i u kome je odigrala prvu glavnu ulogu na velikom platnu.

PRVI RED: “Crno ogledalo” vs “Ljudi u crnom”

Uz to, pričali smo i o njenoj ulozi u „Šavovima“ Miše Terzića, drami zasnovanoj na istinitom događaju o krađi novorođenčadi koji je premijerno prikazan ove godine u Berlinu.Izvorni link

Slični artikli

Top