Stranica
Home > Film > Švarceneger neće pozajmiti glas Terminatoru u Mortal Kombat 21, MK11 Terminator glas Švarceneger

Švarceneger neće pozajmiti glas Terminatoru u Mortal Kombat 21, MK11 Terminator glas Švarceneger
Izvor: Mortal Kombat

Velika prašina se digla kad je najavljeno da će Terminator biti jedan od MK11 likova u verovatno najboljem Mortal Kombat izdanju ove decenije, pa i ranije. Pored Švarcija, koji izgleda sjajno u Kombat Pack-u najavljenom za MK11 biće i Džoker, Sindel, Najtvulf, Šeng Cung i još nekoliko likova, koji će periodično izlaziti, a sad se trenutno dostupna samo poslednja dva spomenuta.

Veliko razočaranje upravo je stiglo od producenata Mortal Kombat igre, koji su potvrdili da Arnold Švarceneger NEĆE pozajmiti glas terminatoru T-800, koji je urađen 1:1 po njegovom liku! Bizarno i tužno, ali je činjenica da ćemo Švarcijevo “I’ll be back“ čuti samo u filmovima…

Umesto Švarcenegera čućemo nekoga ko je najbliži njegovom glasu, što je čudno, jer je ovaj glumac već nekoliko puta, za nekoliko igara pozajmljivao glas svojim likovima iz filmova.

Detalji oko toga zašto legenda akcionih filmova neće “glumiti“ sam sebe do kraja nisu objavljeni, ali se na internetu šuška da je u poslednjoj rundi pregovora zapelo oko isplate – da se Švarci nije precenio?!

Kako god da je – prava šteta za igru!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvorni link

Slični artikli

Top