Stranica
Home > Film > Top Gun 2 video trejler Maverik Tom Kruz

Top Gun 2 video trejler Maverik Tom Kruz


Vest koja je prošle godine obradovala fanove je da se snima nastavak filma iz 1986. godine – “Top Gun”.

A, sada se Pit Maverik Mičel kojeg 30 godina kasnije takođe tumači Tom Kruz, vraća na velika platna (verovatno će izgovoriti i čuvenu rečenicu “I feel the need, need for speed”), a u filmu ćemo gledati i sina njegovog najboljeg prijatelja Gusa, kojeg je igrao Entoni Edvards.

Da li ste znali…

Producent Džeri Brukhajmer je želeo nekako da ubedi Kruza da igra glavnu ulogu. Ovaj se premišljao, pa je Brukhajmer platio da ga pilot “provoza” u borbenom avionu. Nakon okretanja, poniranja i povraćanja u kabini, Kruz je otrčao do prve telefonske govornice i rekao “potpisujem”!

Gusovog sina će igrati Majls Teler, glumac koji je igrao u filmovima “Spektakularna sadašnjica” i “Da li smo mi sada u šemi?”.

Pored njega, u filmu ćemo gledati i Dženifer Koneli, Džona Hema, Glena Pauela, Luisa Pulmana, ali i Eda Harisa, kojeg smo “zamrzeli” u seriji “Zapadni svet” gde tumači čoveka sa crnim šeširom.

Film režira Džozef Kosinski, a u prvom trejleru koji je objavljen vidio Maverika koji je od poručnika postao tek kapetan i da svih ovih 30 godina “odbija” da napreduje”.

“Ti si vrsta koja izumire”, kaže mu Haris, ali Tom se baš i ne slaže…

Film će u bioskopima biti naredne, 2020. godine, a do tada – pogledajte trejler!Izvor: YouTube/TaramountIzvorni link

Slični artikli

Top