Stranica
Home > Hronika > “AKO NE UĆUTIŠ DOBIĆEŠ METAK!” Napadnuta porodilja koja sumnja da su joj tipovali bebu za krađu | Hronika

“AKO NE UĆUTIŠ DOBIĆEŠ METAK!” Napadnuta porodilja koja sumnja da su joj tipovali bebu za krađu | Hronika


J. Matijević/Novosti Online |

08. avgust 2019. 11:52 > 12:27 |

Milica Pendić u izjavi policiji rekla da je uhvaćena za usta, odvučena u žbunje i udarena ručkom pištolja prilikom čega je zadobila čvorugu na potiljku

MILICA Pendić (25), porodilja o čijem su slučaju pisale današnje “Novosti”, presretnuta je danas nakon što se vraćala sa skidanja konaca posle carskog reza, na koje je poslata iz Dečje klinike u Tiršovoj u GAK u Višegradskoj.

Pročitajte još: Bebu su mi tipovali za krađu

Po izjavi koja je dala policiji, a koju nam je potvrdio član vladine komisije za ispitivanje sumnji na nestanak dece u Srbiji Radiša Pavlović, uhvaćena je za usta, odvučena u žbunje i udarena ručkom pištolja prilikom čega je zadobila čvorugu na potiljku. Porodilja je posle napada prevezena u Urgentni centar gde trenutno čeka skener glave.

Kako nam je Pavlović još rekao porodilji je napadač takođe pretio smrću rečima „sledeći put će metak direktno u glavu, mani se tih tvojih pričica po medijima“. Na licu mesta i dalje je policija.

Kada se osvestila ušla je u kapelicu u Deligradskoj i pozvala Pavlovića i zamenika predsednika Udruženja za istinu i pravdu o bebama Milanku Momčilović, koji su jutros na „Pinku“ pričali o ovom slučaju.

Radiša Pavlović pokazuje mesto gde je Milica napadnutaIzvorni link

Slični artikli

Top