Stranica
Home > Hronika > Dva hica u nevenčanu ženu zbog ljubomore? (FOTO) | Hronika

Dva hica u nevenčanu ženu zbog ljubomore? (FOTO) | Hronika


A. Delić |

15. septembar 2019. 10:42 > 15:27 |

Policija je, kako se saznaje, uhapsila osumnjičenog na licu mesta. Dalja istraga će utvrditi pravi motiv zločina

Hicima iz lovačke puške Petar Živanović (73) iz Svileuve kod Koceljeve, u nedelju je usmrtio Sanju Janković (42) iz Valjeva. Ubistvo se dogodilo oko 8 časova u njegovoj kući u Svileuvi, gde je inače živeo sam, a Sanja sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici povremeno je tu boravila.

Petar i Sanja, prema prvim informacijama iz istrage, noć su proveli vrlo veselo, u provodu po obližnjim ugostiteljskim objektima. Zašto su se sukobili, za sada može samo da se nagađa, a prema nekim pričama, motiv ovog zločina jeste ljubomora.

PROČITAJTE JOŠ – Zločinac bežeći izazvao udes – pa presudio sebi ispalivši dva metka u glavu!

Sedamdesetrogodišnjak je Sanji u spavaćoj sobi ispalio dva hica u grudi, nakon čega je pušku prislonio na zid u predsoblju i pošao na česmu pred kućom da opere ruke. Usput, pozvao je suseda i prijatelja, koji mu je često pomagao, jer je živeo prilično usamljeno u kući na kraju sela.

– Kada me je Petar pozvao telefonom i pitao da li mogu brzo da dođem pomislio sam da mu je pozlilo, jer stariji je čovek. Seo sam u auto i požurio, a ni slutio nisam šta se desilo – priča nam potreseno sused koga je Petar alarmirao nakon „krvavog pira“, ali ne želi da mu pominjemo ime.

(Opširnije u štampanom izdanju)

Foto: A. D.Izvorni link

Slični artikli

Top