Stranica
Home > Hronika > IZ PROVODA U SMRT: Ognjen je na telu imao smrtonosne opekotine, a evo šta je prethodilo tragediji | Hronika

IZ PROVODA U SMRT: Ognjen je na telu imao smrtonosne opekotine, a evo šta je prethodilo tragediji | Hronika

Трагедија на железничкој станици у Суботици, у суботу ујутро, под неразјашњеним околностима, настрадао Огњен Ђ. (21). Са друштвом био у оближњем кафеу, попео са вагон и усмртила га је струја

MLADIĆ Ognjen Ć. (21) iz Subotice nastradao je u subotu u zoru, kada je udoživeo strujni udar na krovu teretnog vagona na Železničkoj stanici u ovom gradu. Od zadobijenih povreda i opekotina mladić je, kako nam je potvrđeno, izdahnuo na mestu nesreće.

Kako su nam posvedočili očevici tragedije, Ognjenovo telo pronađeno je u subotu ujutro, oko četiri sata “sa vidnim opekotinama”. Nezvanično, mladić je sa društvom bio u jednom lokalnom kafiću iz koga se sa društvom zaputio put Železničke stanice. Zasad je, međutim, nepoznanica šta ga je navelo da se popne na vagon.


PROČITAJTE JOŠ – Prijatelji poginuli od strujnog udara

– Celo društvo je bilo u noćnom klubu u centru grada, često tu izlaze, bili su veseli i raspoloženi. Ostali su skoro do kraja – ispričao nam je Ognjenov poznanik. – Šta se posle dešavalo, zaista ne znam. Železnička stanica je od kluba udaljena samo nekoliko stotina metara, ne znam šta im je palo na pamet da odu tamo.

Za Ognjena svi imaju reči hvale i kažu da je bio dobar i miran mladić. Pre dve godine završio je Gimnaziju “Svetozar Marković”, a školovanje nastavio na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu.

– Bio je zaista primeran đak, što bismo rekli dobro dete. Briljirao je u informatici i uvek bio tu da pomogne drugovima – kažu u Ognjenovoj bivšoj školi. – Još ne možemo da dođemo sebi, ne možemo ni da pomislimo zbog čega je umesto da krene kući odlučio da se penje na vagon. Sigurni smo da je bio svestan opasnosti.

OBDUKCIJA

POLICIJA je ubrzo stigla na mesto tragedije. Tužilac Višeg javnog tužilaštva naložio je obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.Izvorni link

Slični artikli

Top