Stranica
Home > Hronika > Nagrađeni policajci za uspešnu akciju u Patrijaršiji | Hronika

Nagrađeni policajci za uspešnu akciju u Patrijaršiji | HronikaTanjug |

05. jul 2019. 14:52 |

Komentara: 0

Brzom reakcijom savladali naoružanog muškarca u Patrijaršijskom domu i uspešno rešili talačku situaciju

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je novčano nagradio policijske službenike Policijske stanice Stari grad Zorana Vulovića i Stefana Miljkovića, koji su u sredu brzom reakcijom savladali naoružanog muškarca u Patrijaršijskom domu i uspešno rešili talačku situaciju.

Stefanović je pohvalio dvojicu policajaca, koji su uspešno rešili tu situaciju bez izgubljenih ljudskih života i bez povređenih.

PROČITAJTE JOŠ –
NOVI DETALjI DRAME U PATRIJARŠIJI: Bivši crkvenjak pretio pištoljem i tražio 200.000 evra, stigao do kabineta patrijarha!

“Njihov čin herojstva, čin požrtvovanosti i visoke obučenosti pokazuje svima koliko imamo dobrih, sposobnih i vrednih policajaca koji svakodnevno, radeći svoj posao, rizikuju svoje živote da bi svi u Srbiji bili bezbedni”, istakao je Stefanović, a saopštio MUP.

Ministar je takođe izrazio zahvalnost svim pripadnicima MUP-a koji štite bezbednost svih građana.

Kako je rekao, Vulović i Miljković su pokazali da građani mogu da budu ponosni na policiju.

“Na ljude koji svakodnevno, radeći svoj posao, štite našu decu i koji su spremni da ne razmišljajući o svojim životima, a često ih i rizikujući, zaštite bezbednost Srbije, ulice, gradove, i pokažu koliko zaista možemo da imamo puno srce kada razmišljamo o radu naših policajaca”, poručio je ministar.Izvorni link

Slični artikli

Top