Stranica
Home > Hronika > OČEVI NASTRADALIH IVANE I MIODRAGA IMALI TEŽAK UDES NA ISTOM MESTU: Posle 30 godina tu su im poginula deca | Hronika

OČEVI NASTRADALIH IVANE I MIODRAGA IMALI TEŽAK UDES NA ISTOM MESTU: Posle 30 godina tu su im poginula deca | Hronika


Novosti online |

28. jul 2019. 10:43 |

Komentara: 0

Očevi Ivane B. i Miodraga J., koji su sa Sarom L. i Tanjom L. nastradali u stravičnoj saobraćajki juče ujutru u okolini Šapca, pre 30 godina su zajedno imali tešku saobraćajnu nesreću

Očevi Ivane B. i Miodraga J., koji su sa Sarom L. i Tanjom L. nastradali u stravičnoj saobraćajki juče ujutru u okolini Šapca, pre 30 godina su zajedno imali tešku saobraćajnu nesreću, i to u neposrednoj blizini mesta na kome se dogodila tragedija, prenose beogradski mediji.

Ivana i Miodrag, čiji su očevi učestvovali u sličnoj nesreći pre 30 godina, žive u u susednom mestu Mačvanski Prčinović, gde su komšije ispričale za jezivu podudarnost.

– Tu je bio Ivanin otac, Dragan Bogunović, koji sada radi u Nemačkoj. Bio je u kolima sa ocem Miodraga, dečka koji je sa Ivanom sada poginuo. I on je bio povređen. Pričali su da su Dragana izvukli i stavili na kola da mu sačuvaju kičmu. Eto, sad njihova deca poginuše zajedno – pričaju komšije.

Na mestu stravične nesreće kod Šapca, u automobilu u kom je nastradalo četvoro mladih, pronađene su fotografije, a na jednoj od njih nalazi se i poginula Sara L. sa drugaricama.

Na fotografiji, koja je, kako saznajemo, nastala na jednoj nedavnoj proslavi punoletstva, devojke, među kojima je nastradala Sara L. uslikane su sa širokim osmesima, pune života, ne sluteći kakva tragedija se sprema za samo nekoliko nedelja.

Kako se pretpostavlja jedna od devojaka je ponela slike sa proslave koja se dogodila nedavno, kako bi ih dala drugoj za uspomenu.

Podsetimo, poginula Sara, čija je sestra Maja L. vozila automobil koji se, nakon što se nekoliko puta prevrnuo zakucao u banderu, trebalo je i sama da slavi punoletstvo za dva dana.

Teška saobraćajna nesreća dogodila oko 5 sati ujutru u mestu Tabanović kod Šapca, kada je pod još neutvrđenim okolnostima automobil “ford fijesta” šabačkih registarskih oznaka izleteo sa puta i udario u stub javne rasvete. Od siline udarca, stub je iščupan iz zemlje.
U udesu su život izgubile Sara L. (18) , Ivana B. (20), i Tanja L. (18) i Miodrag J (20), dok je Maja L. (20) koja je vozila, van životne opasnosti i na bolničkom lečenju.

Petoro mladih vraćalo se iz noćnog provoda, a nesreća se dogodila samo kilometar od sela Mačvanski Pričinović, u kome su živeli.Izvorni link

Slični artikli

Top