Stranica
Home > Hronika > Optužena trojica odgovornih za nesreću u fabrici “Namenska” | Hronika

Optužena trojica odgovornih za nesreću u fabrici “Namenska” | Hronika

Madiji su preneli da su optuženi direktor “MB – Namenska” Radoš Milovanović, kao i rukovodioci Vadimir Lončarević i Toma Stojić

Osnovno javno tužilaštvo u Čačku, odeljenje u Ivanjici, podnelo je sudu optužni predlog protiv direktora preduzeća “Milan Blagojević – Namenska” iz Lučana i još dvojice osumnjičenih zbog nesreće koja se dogodila u pogonu fabrike 14. jula 2017. godine kada su nastradali radnici Milomir Milojević i Milojko Ignjatović.

Optužnim predlogom su obuhvaćena tri lica, a na teret im se stavlja krivično delo – teško delo protiv opšte sigurnosti za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora, rekao je za Tanjug punomoćnik porodice nastradalog Milojevića.

Optuženima će suditi Osnovni sud u Ivanjici.

PROČITAJTE I: Lučani: Nesreća u “Namenskoj”, teško povređen radnik

Madiji su preneli da su optuženi direktor “MB – Namenska” Radoš Milovanović, kao i rukovodioci Vadimir Loncarević i Toma Stojić.

Porodicu nastradalog radnika 17. juna je primio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Predsedništvu u Beogradu povodom njihovih molbi za pomoć povodom procesuiranja odgovornih za nesreću.Izvorni link

Slični artikli

Top