Stranica
Home > Hronika > Osumnjičenom za polno uznemiravanje konačno određen pritvor | Hronika

Osumnjičenom za polno uznemiravanje konačno određen pritvor | Hronika

Tanjug |

04. septembar 2019. 10:33 |

Sada mu je pritvor određen, na predlog tužilaštva jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor M.L. (68), osumnjičenom da je polno uznemiravao maloletnika M.K. dok je probao stvari pored njegove tezge u Otvorenom tržnom centru na Novom Beogradu.

On je i prošle godine bio hapšen zbog dva ista krivična dela, ali je sud tada odbijao predloge tužilaštva za određivanje pritvora.

Sada mu je pritvor određen, na predlog tužilaštva jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

M.L. je juče na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je polno uznemiravao maloletnika M.K, tvrdeći da mu sve to namešta konkurencija sa druge tezge pošto drži bolju robu nego što je njihova.

On se u ovom slučaju tereti za krivično delo polno uznemiranje, a zbog dva ista krivična počinjena prošle godine, protiv njega se već vodi postupak.

U ovom slučaju M.L. se sumnjiči da je u improvizovanoj kabini za probanje stvari više puta uhvatio za polni organ i poljubio u usta maloletnog M.K.

PROČITAJTE I: Pijačar negira polno uznemiravanje: Namešta mi konkurencija

Protiv njega se vodi krivični postupak zbog sumnje da je 20. juna 2018. izvršio ovo delo na štetu maloletnog M.P, a 16. avgusta 2018. na štetu 24- godišnje U.M.Izvorni link

Slični artikli

Top