Stranica
Home > Hronika > Osumnjičenom za sudar u Strahinjića bana pritvor do 30 dana | Hronika

Osumnjičenom za sudar u Strahinjića bana pritvor do 30 dana | Hronika

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana D.M, osumnjičenom da je u četvrtak popodne izazvao tešku saobraćajni udes u Ulici Strahinjića bana u Beogradu, a potom pobegao sa lica mesta

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana D.M, osumnjičenom da je u četvrtak popodne izazvao tešku saobraćajni udes u Ulici Strahinjića bana u Beogradu, a potom pobegao sa lica mesta.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

D.M. se tereti za krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i izazivanje opšte opasnosti.


PROČITAJTE JOŠ – Osumnjičeni za sudar u Strahinjića bana sutra kod tužioca

On je prethodno izneo svoju odbranu na saslušanju pred tužiocem, rekla je za Tanjug portparol Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu Slavica Jokić Janković.

D. M. je uhapšen u petak na graničnom prelazu Kladovo.

Sumnja se da je vozeći automobil francuskih tablica u centru Beograda udario u dva parkirana automobila koja je ugurao u baštu kafića i potom pobegao sa lica mesta.

Tom prilikom povređeni su Stefan M. (43) i njegova supruga Sladana M. (33), koji su zadrzani na lecenju u Urgentnom centru i van su zivotne opasnosti, kao i njihova trogodisnja , koja je prevezena u Institut za majku i dete.Izvorni link

Slični artikli

Top