Stranica
Home > Hronika > SAHRANjEN MLADIĆ KOJEG JE POKOSIO BMW: Stefan Kocić ispraćen na večni počinak, porodica u neverici | Hronika

SAHRANjEN MLADIĆ KOJEG JE POKOSIO BMW: Stefan Kocić ispraćen na večni počinak, porodica u neverici | Hronika


Novosti online |

10. avgust 2019. 16:31 |

Komentara: 0

Stefan Kocić (20) sahranjen je danas u 13 časova na Novom groblju u Niškoj Banji gde su ga ispratile na desetina prijatelja, komšija, najboljih drugara.

Stefan Kocić (20) sahranjen je danas u 13 časova na Novom groblju u Niškoj Banji gde su ga ispratile na desetina prijatelja, komšija, najboljih drugara.

– Stefane, hvala ti što smo te poznavali, što smo upoznali tvoju dobrotu koju nikada nećemo da zaboravimo – rekao je jedan od njegovih prijatelja koji su se okupili iznad humke momka koji je stao da pomogne neznancu, a onda poginuo.

Nije postojao čovek u Niškoj Banji koji se nije rečima žalosti osvrnuo na tragediju koju je doživjela porodica Kocić. Otac i majka, Zvezdan i Biljana, kao i sestre Jelena i Marija uplakani su ispratili sina i brata. Pored humke u kojoj će počivati Stefan bili su njegovi nerazdvojni drugari sa kojima je delio i dobro i zlo.

Jedan od najboljih drugova Stefana Kocića (20) iz Niške Banje koji je bio sa njim kobnog jutra kada je naletio na njega automobil BMW i ubio ga na licu mesta, Aleksandar Mladenović kaže da je nedostajalo desetak sekundi “da Stefan i danas bude živ”, a pošto su pomogli prolazniku na putu da zamijeni gumu. Aleksandar je treći drug koji je tog jutra bio sa Stefanom i Markom Mijalkovićem.

Stefana Kocića je u četvrtak oko 3.45 na ulazu u Nišku Banju udario Dejan M.(27) kome je Više tužilaštvo jutros odredilo pritvor od 30 dana.

– To je zaista bio nevjerovatan splet okolnosti koji je doveo do neviđene tragedije. Mi smo pomogli tom čoveku sa “Zastavom 101” da promieni gumu. Sve je bilo gotovo, za desetak sekundi pa i manje mi bi krenuli kući. I onda u jednom trenutku, neverovatan udarac – priča Aleksandar.

On kaže da je nakon udara, par sekundi bio u kraćoj nesvesti.

– Ja nisam ni vidio BMW, tako sam nekako bio okrenut. BMW je mene praktično celim retrovizorom udario tako da me je odbacio direktno na kičmu i ja nisam mogao da ustanem. Marko je otišao do Stefana i vikao na vozača BMW koji je bio potpuno raspamećen. U tom trenutku je čovek kome smo pomogli “mrtav ladan” seo u svoju “Zastavu”, pokrenuo motor i otišao, uprkos tome što je naš drug Marko nepomično ležao. Potpuno mi je neshvatljivo da je čovek nakon takve nesreće mogao da ode i ne pomogne unesrećenima – objašnjava Aleksandar.

On navodi da je nakon toga nastala prevelika tuga. Da su došli ljudi sa obližnje benzinske stanice da pomognu jer u okolini u to doba nije bilo nikoga.Izvorni link

Slični artikli

Top