Stranica
Home > Hronika > SAOBRAĆAJKA KOD LAZAREVCA: Vozač BMW-a imao 1,12 promila alkohola u krvi! | Hronika

SAOBRAĆAJKA KOD LAZAREVCA: Vozač BMW-a imao 1,12 promila alkohola u krvi! | Hronika


Tanjug |

12. avgust 2019. 08:58 |

Komentara: 0

Vozač BMW-a N.M. (27), koji je na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću i usmrtio četiri osobe vozeći 170 kilometara na sat, imao je 1,12 promila alkohola u krvi

Vozač BMW-a N.M. (27), koji je na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću i usmrtio četiri osobe vozeći 170 kilometara na sat, imao je 1,12 promila alkohola u krvi.

“Njemu je prvi put alko-test rađen u 3.40 sati, dva i po sata posle nesreće. Tada je imao 1,12 promila alkohola u krvi. Posle 35 minuta opet mu je rađen alko-test, i pokazao je da ima 1,07 promila alkohola u krvi. Koliko je tačno imao alkohola u krvi u momentu nesreće, ne može da se precizira, sigurno više nego u prvoj analizi, kad je već počelo trežnjenje”, prenosi “Blic” pozivajući se na izvor iz Tužilaštva.

PROČITAJTE JOŠ – NALAZI ISTRAGE TRAGIČNE SAOBRAĆAJKE KOD LAZAREVCA: Ograničenje 50, “BMV” jurcao 170 KM/Č!

Istragu ove nesreće je od lazarevačkog Osnovnog tužilaštva preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu, gde je juče, oko 13 sati osumnjičeni doveden na saslušanje. Posle saslušanja sudija za prethodni postupak odredio je osumnjičenom pritvor do 30 dana.

PROČITAJTE JOŠ – UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Trenutak tragedije na Ibarskoj kada se “bmv” zakucao u “dačiju” (VIDEO)

N.M. se nalazio za volanom BMW-a kada je brzinom od 170 na sat udario u “dačiju” i izazvao nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih, dok je troje teško povređeno.Izvorni link

Slični artikli

Top