Stranica
Home > Hronika > Šapčanka koja je pretila Vučićevoj porodici je žena pokojnog kriminalca i ćerka začetnika auto-mafije u Srbiji? | Hronika

Šapčanka koja je pretila Vučićevoj porodici je žena pokojnog kriminalca i ćerka začetnika auto-mafije u Srbiji? | Hronika


Ona se sumnjiči da je koristeći nalog “Alexandrizam” vređala predsednika, a psovke su upućene i njegovom sinu, koji je nazvan i “mrtvim”?! Zatim se i kćerka Milica našla na udaru

Šapčanka Aleksandra Janković Aranitović, koja je u petak uhapšena zbog pretnji deci predsednika Aleksandra Vučića putem Tvitera, je ranije osuđivana zbog falsifikovanja isprave i nasilja u porodici i to nad svojom majkom, nezvanično saznaju “Novosti”.

Osim što je stari znalac šabačkog suda, Aleksandra nije nepoznata ni podzemlju, jer je ćerka Vladislava Jankovića zvanog Vlada Truman. On je inače poznat i po tome što je važio za jednog od začetnika auto-mafije u Srbiji.

Pročitajte još – AKCIJA U ŠAPCU: Uhapšena žena zbog pretnje deci Aleksandra Vučića!

Da podsetimo, ona se sumnjiči da je koristeći nalog “Alexandrizam” vređala predsednika, a psovke su upućene i njegovom sinu, koji je nazvan i “mrtvim”?! Zatim se i kćerka Milica našla na udaru.

Srpske službe bezbednosti su vrlo brzo rešile ovaj slučaj i Aleksandra je uhapšena i sa krivičnom prijavom biće već u petak prosleđena nadležnom tužiocu.

Takođe, prema pisanju portala Embargo ona je i žena pokojnog Uglješe Aranitovića, poznatijeg po nadimku Ugo, koji je bio, kako se navodi “žestoki momak iz devedesetih”.

Naime, iako je i sama pretrpela veliki gubitak pre 11 godina, kada je u klasičnoj sačekuši Uglješa izrešetan iz kalašnjikova u Lominoj ulici, ipak je uputila ovakve gnusne pretnje predsednikovoj porodici.

O Ugu, koji je rođen u Bosni i iz koje se početkom devedesetih preselio u Šabac bilo je dosta raznih priča. Suđeno mu u slučaju jednog ubistva u Sarajevu, ali nije bio osuđen. U Srbiji i Beogradu bio je poznat na “asfaltu” i u kriminalnim krugovima. Upućeniji tvrde da je ubijen kao žrtva klanovskih borbi i nekih od ranije neraščišćenih računa.Izvorni link

Slični artikli

Top