Stranica
Home > Hronika > STAO DA POMOGNE I POGINUO: Pronađen odbegli vozač iz Niša | Hronika

STAO DA POMOGNE I POGINUO: Pronađen odbegli vozač iz Niša | Hronika


J. Ć. |

09. avgust 2019. 22:28 |

Komentara: 0

Policija pronašla vozača “zastave” kome je Stefan Kocić pomagao da promeni gumu u Niškoj Banji, kada je na njega naleteo BMV

POLICIJA je pronašla vozača “zastave” kome je Stefan Kocić (na slici) pomagao da promeni gumu u Niškoj Banji, kada je na njega naleteo BMV kojim je u pijanom stanju upravljao Dejan M. (27). Sa mesta nesreće vozač je pobegao, a policija ga je, kako saznajemo, u noći između srede i četvrtka identifikovala i oko jedan sat posle ponoći pronašla u belopalanačkom selu Dolac.

PROČITAJTE JOŠ – NOVI DETALjI TRAGEDIJE U NIŠKOJ BANjI: Izašao iz kola da pomogne, zgazio ga pijani vozač, a čovek zbog koga je stao – pobegao!

Trenutno se utvrđuje da li u njegovim postupcima ima elemenata za podnošenje krivične ili prekršajne prijave. O tome bi Više javno tužilaštvo trebalo da donese odluku – kažu sagovornici upoznati sa slučajem.

Zbog nesreće je uhapšen vozač BMV Dejan M., koji se tereti zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Ustanovljeno je da je u trenutku nesreće u krvi imao 2,2 promila alkohola, ali i da je bez dozvole upravljao neregistrovanim automobilom. On će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.Izvorni link

Slični artikli

Top