Stranica
Home > Hronika > STRAVIČNI DETALjI TRAGEDIJE NA AUTO-PUTU: Poginuli otac i ćerka, beba od siline udarca ispala iz automobila (Foto / Video) | Hronika

STRAVIČNI DETALjI TRAGEDIJE NA AUTO-PUTU: Poginuli otac i ćerka, beba od siline udarca ispala iz automobila (Foto / Video) | Hronika


Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na auto-putu Beograd-Niš

SMEDEREVO – Otac i kćerka J.Bojić 59 i T. Bojić 33 iz Zaječara smrtno su stradali u teškoj saobraćajnoj nezgodi jutros na autoputu Niš- Beograd u ataru Male Krsne kod Smedereva.

Otac je bio na mestu vozača, a kćerka na suvozačevom sedištu. Na zadnjem sedištu “škode” zaječarskih registarskioh oznaka nalazila se i devojčica stara godinu dana G.R. 2018. koja je, srećom, nepovređena. Prema prvim saznanjima, beba je ispala iz kola u dečijem autosedištu, a prema svedočenju očevidaca, prisebnom reakcijom ljudi koji su naišli, odmah je sklonjena sa autoputa. Devojčica nema teže povrede, a nakon neophodnih pregleda, smederevski lekari Opšte bolnice “Sveti Luka” uputili su dete na Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj u Beogradu.

U automobilu su bile još dve osobe.

– T. Tošić devojčica stara 15 godina zadobila je prelom ruke, ali nije u životnoj opasnosti, i upućena je za Beograd. Žena Lj. Bojić 61 zadobila je otvoreni prelom ruke, povredu glave i nakon što je zbrinuta, upućena je na dalju hospitalizaciju na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu, izjavio je za “Novosti” direktor OB “Sveti Luka” dr Nenad Đorđević.

Kako saznaju reporteri “Novosti” na licu mesta, do nesreće je došlo kada je “škoda” prednjim desnim delom udarila u zadnji deo kamiona preduzeća “Autoputevi Srbije” koji je stajao u zaustavnoj traci autputa.

Usled udarca i velike brzine, automobil se zarotirao i udario u bankinu koja deli dve trake autoputa.


PROČITAJTE JOŠ –
Petoro povređenih u četiri saobraćajna udesa u NišuIzvorni link

Slični artikli

Top