Stranica
Home > Hronika > Uhapšen zbog razbojništva | Hronika

Uhapšen zbog razbojništva | Hronika


Tanjug |

03. avgust 2019. 12:37 |

Komentara: 0

Kragujevačka policija podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je, u jednoj prodavnici u tom gradu, izvršio krivično delo razbojništvo

Kragujevačka policija podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je, u jednoj prodavnici u tom gradu, izvršio krivično delo razbojništvo.

Kako je saopštila Policijska uprava u Kragujevcu, sumnja se da je on juče u prepodnevnim satima maskiran ušao u jednu prodavnicu i, uz pretnju nožem, od radnice oteo novac od pazara.

Policija je osumnjičenog pronašla par sati nakon izvršenog krivičnog dela.

PROČITAJTE JOŠ – UHAPŠENA DVOJICA ARANĐELOVČANA: Taksistu tukli i oteli mu novac

Takođe, pretresom ovog sedamnaestogodišnjaka, policija je pronašla manju količinu opojne droge marihuana, pa će protiv njega po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podneta i krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Za maloletnim mladićem bila je raspisana poternica i policija ga je sprovela u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu, dodaje se u saopštenju.Izvorni link

Slični artikli

Top