Stranica
Home > Hronika > UŽAS U KRUŠEVCU: Osumnjičen da je pokušao da obljubi nepokretnu staricu (73)! | Hronika

UŽAS U KRUŠEVCU: Osumnjičen da je pokušao da obljubi nepokretnu staricu (73)! | Hronika

S. BABOVIĆ |

06. septembar 2019. 11:21 |

Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Sve se prema saznanjima “Novosti” dogodilo u četvrtak poslepodne. Policija je vrlo brzo ušla u trag osumnjičenom i stavila mu lisice

PRIPADNICI policije u Kruševcu uhapsili su u četvrtak uveče muškarca B. S. starog 56 godine iz okoline grada, koji je pokušao da obljubi nepokretnu staricu od 73 godine, nezvanično saznaju “Novosti”.

Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Sve se prema saznanjima “Novosti” dogodilo u četvrtak poslepodne. Policija je vrlo brzo ušla u trag osumnjičenom i stavila mu lisice.

-Osumnjičeni je ušao u kuću starije žene koja je nepokretna-iznosi nezvanično izvor “Novosti”.- Nesrećnu staricu koja ima problema sa zdravljem, pokušao je da je obljubi, tako što je dodirovao po intimnim delovima tela.

Pročitajte još – Obljubio staricu i osuđen na tri godine

Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, uhapšeni muškarac je iz istog sela, kao i žena koju je napao. Žrtva, inače, živi sa još jednim članom porodice, koji u kobnom trenutku nije bila kod kuće.

Osumnjičenom je određena mera zadržavanja do 48 sati, posle čega se očekuje da bude priveden i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.Izvorni link

Slični artikli

Top