Stranica
Home > Lifestyle > Bogataš se na jahti opustio sa devojkama: “Ovo je ponižavajuće” VIDEO – Vesti – Život

Bogataš se na jahti opustio sa devojkama: “Ovo je ponižavajuće” VIDEO – Vesti – Život


Italijanski bogataš Đanluka Vaki, poznat po veselim zabavama sa devojkama, naišao je na osudu javnosti nakon što je na Instagramu objavio video-snimak na kom se očigledno zabavlja i uživa sa devojkama.


Izvor: B92

Đanluka je zapravo udarao po zadnjici prezgodne devojke obučene u bikini, koje su uživale na njegovoj privatnoj jahti.

“Ovo je ponižavajuće”, “Tužan trenutak” i “Ne poštuješ žene”, samo su neki od komentara na Instagramu.

Drugi su se zapitali je li Vakijeva devojka Šeron Fonseka, koja je sa njim u vezi od aprila 2017. godine, odobrila ovaj video.

Vaki je ubrzo odgovorio. “Veoma poštujem ove devojke. Naučite da se šalite ako želite da poštujete život”, napisao je on.

Vaki inače ima 53 godine i važi za jednog od najzgodnijih bogataša. Njega na društvenim mrežama nazivaju i najseksi dekom na svetu.

Vlasnik je kompanije SEA “Società Europea Autocaravan” koju je osnovao njegov otac. Pisalo se da zarađuje i po 15.000 dolara za jednu plaćenu objavu na Instagramu. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 383 miliona evra, a godišnje zarađuje oko 16,5 miliona evra.

Na Instagramu ga trenutno prati više od 13 miliona ljudi, a o njemu pišu i brojni svetski mediji. Postao je poznat zahvaljujući plesnim snimcima u kojima uvek učestvuju prezgodne devojke koje plešu sa njim.Izvorni link

Slični artikli

Top