Stranica
Home > Lifestyle > “Bolje i od meča”: Đoković slavio podebu i napravio odličnu atmosferu – Vesti – Život

“Bolje i od meča”: Đoković slavio podebu i napravio odličnu atmosferu – Vesti – Život


Poznato je da Novak Đoković voli da peva, igra i pravi dobru atmosferu. Najbolji teniser sveta je nakon što je porazio Huberta Hurkača, priredio kućnu žurku.


Izvor: B92

Foto:gettyimages/Shaun Botterill

Novak je deo proslave pobede nad Poljakom podelio i sa svojim pratiocima, čije je oduševljenje moglo da se vidi u komentarima.

Hiljade njegovih navijača moglo je da uživo vidi prenos na njegovom profilu kako pored Miljana Amanovića, fizioterapeuta, igra uz muzičke želje koje su mu ostavljali u komentarima.

Iako je u toku jedan od najvažnijih teniskih turnira, Novak je odlučio da se provede za vikend jer slede slobodna dva dana.

Đoković je ponovo igrao uz čuveni “Gangnam stajl“, ali i uz arapsko-španski hit “Alabina“. Đuskao je i uz pesmu Mišela Tela “Ai se eu te pego“ i uz popularnog Džej Balvina i pesmu “Mi Gente“.

Na repertoaru su se našle i domaće pesme poput “Otkad sam se u tebe zaljubila“ od Dragane Mirković.

Pesmu “200 na sat” Nole je pevao po “specijalnoj narudžbini” Dušana Borkovića, našeg automobiliste, piše Blic, i za tu pesmu je malo korigovao stajling tako što je ubacio majicu u šorts kao pravi “dizelaš“

“Ovo je bio vrhunac dana. Bolje i od meča!“ rekao je Novak nakon što je otpevao po pesmu za skoro svaki deo planete.

Nakon što smo ga gledali kako igra uz muziku, u ponedeljak ćemo moći da gledamo kako igra na terenu protiv Iga Umbera.Izvorni link

Slični artikli

Top