Stranica
Home > Lifestyle > Divan gest poznatog pevača: Robi Vilijams proslaviće prvi rođendan ćerke sa njenom surogat majkom – Vesti – Život

Divan gest poznatog pevača: Robi Vilijams proslaviće prvi rođendan ćerke sa njenom surogat majkom – Vesti – Život


Pevač Robi Vilijams i njegova supruga Aida Field spremaju se za proslavu prvog rođendana njihove najmlađe ćerke i to sa surogat majkom koja ju je rodila.


Izvor: B92

Foto: Gettyimages/Jeff Spicer

Surogat majka zauvek će biti dobrodošla u domu poznatog pevača koji je ostvario snažnu vezu sa ženom sa Havaja koja je malenu donela na svet. Par želi da ima blizak odnos sa njom i planiraju da provedu sa njom odmor. Navodno su joj iznajmili poseban apartman.

Robi ima 45, a Aida 40 godina, piše The Sun. Par se venčao 2010. Godine i imaju ćerku Teodoru rođenu 2012. Godine i sina Čarltona rođenog u oktobru 2014. godine, istog meseca kada i najmlađa Koko.

“Koko Žozefina Vilijams je najopuštenija beba koju sam ja ikada do sada video, od svo moj etroje dece. Kada ste prvi put roditelj, onda želite da svaki šum koji čujete isključite kako vam ne bi probudio bebu i kako biste vi mogli da spavate. Sada, posle troje dece, kada čuejm nešto znam da se deca svađaju ili je to TV”, ispričao je pevač.

Kako je par prolazio kroz jako tešku borbu da ponovo dobiju dete, pa su na kraju odlučili da unajme surogat majku.Izvorni link

Slični artikli

Top