Stranica
Home > Lifestyle > Emotivna poruka glumca nakon raskida sa slavnom pevačicom – Vesti – Život

Emotivna poruka glumca nakon raskida sa slavnom pevačicom – Vesti – Život


Zvezda filmova “Igre gladi” Lijam Hemsvort, koji se nakon 10 godina rastao sa svojom lepšom polovinom, pevačicom Majli Sajrus, objavio je emotivnu poruku u kojoj navodi da nije ljut i da joj želi sve najbolje u životu.


Izvor: B92

Foto: Getty/John Sciulli / Stringer

Naime, australijanski glumac (26) i pevačica Majli Sajrus (26) rastali su se nakon desetogodišnje veze i nakon manje od godinu dana braka.

Lijam danima nije želeo za medije da komentariše o njihovom razvodu, ali je sada odlučio da prekine to ćutanje.

“Zdravo svima. Samo sam želeo kratko da vam se obratim i kažem da smo Majli i ja nedavno raskinuli i da joj želim puno zdravlja i sreće u narednom periodu”, napisao je na svom Instagramu slavni glumac.

On je dodao da je to što se desilo između njih privatna stvar i da o tome neće govoriti za bilo koje medije.

“Svi izveštaji u kojima se navodi neka moja izjava su lažni. Ljubav i mir”, poručio je na kraju svoje poruke glumac.

Foto: Getty/Jesse Grant / Stringer

Foto: Getty/Jesse Grant / Stringer

Tokom vikenda objavljena je vest da se par rastao i neverovatnom brzinom našla se na naslovnicama svih svetskih medija. Mediji su pisali da je Majli već pala u zagrljaj, ali ovog puta ne muškarca već žene.

Ona je otišla na odmor sa svojom nedavno razvedenom prijateljicom Kejtlin Karter, sa kojoj je snimljena kako razmenjuje nežnosti.

Mediji su podsetili i na intervju koji je Majli nedavno dala za magazin “Elle” u kojem je govorila da je gej, ali da je u srećnom heteroseksualnom braku.

Progovorila o razvodu: “Ne uklapam se u stereotipnu ulogu, žene me i dalje privlače”

“Nemojte da se borite protiv evolucije, jer nikada nećete pobediti. I planina na kojoj stojim, koja je nekada bila pod vodom, bila je povezana sa Afrikom, promena je neizbežna”, napisala je ona i dodala:

“Da li ljudi zaista misle da sedim kući i nosim je**nu kecelju?Ja sam u heteroseksualnoj vezi, ali me i dalje privlače žene… Definitivno se ne uklapam u stereotipnu ulogu žene. Ne volim ni tu reč”, zaključila je Majli.Izvorni link

Slični artikli

Top