Stranica
Home > Lifestyle > Gubitak voljenih ljubimaca promenio je živote ovih poznatih ličnosti – Ljubimac – Život

Gubitak voljenih ljubimaca promenio je živote ovih poznatih ličnosti – Ljubimac – Život


Kada se odlučite da uzmete kućnog ljubimca trebate da znate da će on uskoro da postane punopravni član vaše porodice koji će da vas voli najviše na svetu.


Izvor: B92

Foto: Depositphotos/orhancam

Poznate ličnosti su veliki ljubitelji životinja. Veoma je teško kada morate da se oprostite od vašeg najvernijeg prijatelja. Mnoge poznate ličnosti ove godine su izgubili svoje voljene ljubimce.

Šenon Doerti

Njen konj umro je 12. avgusta zbog problema sa stomakom. Otkrila je da nije bilo šansi da ga spasu i da je umro 20 minuta pre nego je ona stigla kod njega.

“Pikaso, iako nije fer da imamo miljenike, ti si bio moj miljenik. Bili smo povezani. Rečeno mi je da ga ne kupujem. Bio je previše jak, težak za kontrolisanje i zahtevao je muškog jahača. Ja sam ga kupila, jer mi se nije dopalo kako su se prema njemu ophodili ljudi koji su hteli da ga kupe. Postao je moj i ja njegova. Srce mi je slomljeno”, napisala je glumica.

Ed Širan

Pevač je podelio vest da je njegovog ljubimca pregazio auto. Objavio je prelepu fotografiju mačka Grejema kada je bio mali i voleo da se mota oko njegove gitare. Svi koji su imali priliku da se igraju sa njim podelili su poruke saučešća.

Dženifer Aniston i Džastin Teru

Bivši bračni par 28. jula se oprostio od njihovog vljenog nemačkog ovčara Doli. Iako nisu saopštili od čega je pas preminuo, oboje su podelili dirljive fotografije sa ceremonije sahranjivanja Doli i tom prilikom bili su jedno drugom najveća podrška.

Džoi Džonas i Sofi Tarner

Novopečeni par oprostio se 24. jula od voljenog Valda Pikasa. Pas je pobegao sa povoca i izleteo na ulicu u Njujorku gde ga je auto udario. Par se toliko potresao da im je trebalo dva dana da slučaj prijave policiji. U čast njihovog voljenog ljubimca, oboje su uradili po jednu tetovažu.

Riz Vinterspun

Od voljenog psa Neša, Riz i njena porodica oprostili su se 28. aprila.

“Nadam se da trčiš slobodan prekrasnim poljima prekrivenim travom i da jedeš sve moguće poslastice koje toliko voliš u Psećem raju”, napisala je Riz dirljivu poruku na Instagramu.

Ser Patrik Stjuart

Poznati glumac i njegova supruga morali su da se oproste od njihovog 10 godina starog usvojenog psa Lenija. Nakon što su mislili da Leni ima upalu respiratornih organa, njegova supruga je odvela Lenija kod lekara koji je dijagnostikovao kontrahovanu pneumoniju.

Grumpy Cat

Internet senzacija umrla je 14. maja u 7. godini života. Vlasnica Tabata Bundesen objavila je na Twitteru vest o tome da se oprašta od svoje mačke. Uprkos odličnoj nezi i brizi vlasnika mačka nije preživela i izdržala borbu sa urinarnom infekcijom. Ona je preminula u rukama njene usvojene mame, spokojna.

Boo

Voljeni pomeranac koji je poznat kao najslađi pas na svetu umro je 18. januara u 12 godini života, piše People. Vlasnici su objavili da je pas preminuo zbog problema sa srcem.Izvorni link

Slični artikli

Top