Stranica
Home > Lifestyle > Kesić za B92: Ja sam rekonstriusan. Spremam se da zablistam u punom sjaju! – Vesti – Život

Kesić za B92: Ja sam rekonstriusan. Spremam se da zablistam u punom sjaju! – Vesti – Život


Nakon uspešno završenih radova na rekonstrukciji, nova sezona emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” svečano će biti otvorena subotu 21. septembra u 21 čas na O2 televiziji.


Izvor: B92

Foto: O2 TV

Uz jednu od najpoznatijih svetskih umetnica Marinu Abramović, koja je specijalna gošća prve epizode u sezoni, svečanom otvaranju će prisustvovati i Zoran Kesić, kao i veliki broj publike u studiju. Za muzički program prve epizode zadužen je beogradski bend Artan Lili.

Na pitanje šta za poslednjih nekoliko meseci, između dve sezone, promenilo, Kesić za B92 kaže:

“Istakao bih da sam smršao malo, jedno sedam – osam kila u odnosu na prošlu sezonu, tako da se naša rekonstrukcija, reč koja je popularna ovih dana, odnosi na mene – na voditelja. Ja sam rekonstruisan i presložen, tako da se spremam da zablistam u punom sjaju. Tako da mogu svi da prelaze preko mene i da ne truckaju kad me gaze!”

Na pitanje po čemu će se nova sezona emisije razlikovati od prethodnih, Kesić odgovara:

“Ni po čemu. Od pre šest godina, kada smo počeli, imamo istu metodologiju, motivaciju i način pristupa emisiji. I dalje ćemo sve ono što nas privatno nervira, što nam se učini da je loše i pogrešno, da pretvaramo u satiričnu kritiku društva. Jedno što ćemo pokušati da isprobamo neke nove fazone i forme, nešto što nismo do sada radili. Već u prvoj epizodi smo malo više izašli na teren, imao dva priloga koja nisu u snimana u studiju, tako da ćemo više izlaziti iz studija. To će biti novo.”

“U kreativnom timu emisije, za razliku od Srbije, vlada prava demokratija”, kaže Kesić i dodaje da to često i nije tako dobro, jer ekipa ne može da se usaglasi, a “svačiji glas je podjednako bitan”, kako kada je izbor tema u pitanju, tako i kada su u pitanju muzički gosti.

Muzički segment emisije i dalje će biti rezervisan za žive nastupe bendova koji se dopadaju autorima emisije, a kao i do sada, posebno vreme biće posvećeno šolji.

“U svakoj epizodi na kraju će da nastupa neki bend koji je većini nas ok. Ima puno bendova koji bi želeli da sviraju kod nas… Ispostavilo se da smo maltene jedina muzička emisija u Srbiji, iako se upošte ne bavimo muzikom u emisiji.”

I ove sezone u emisiji će gostovati analitičari i ljudi koji imaju šta da kažu, umeju da kažu i ne libe se da kažu. Na pitanje da li ćemo i koliko puta u ovoj sezoni gledati Dražu Petrovića, Kesić kaže:

“On sada ima i drugih obaveza, ali je svakako naš najdraži analitičar, tako da nema šanse da prođe sezona, a da Draža bar jednom ne bude gost u emisiji!”Izvorni link

Slični artikli

Top