Stranica
Home > Lifestyle > Kevin Spejsi danas napušta Beograd, a ovo je pravi razlog zbog kog je došao u Srbiju – Vesti – Život

Kevin Spejsi danas napušta Beograd, a ovo je pravi razlog zbog kog je došao u Srbiju – Vesti – Život


Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi pre tri dana je došao u Beograd, a razlog je pomalo neobičan. Iako su mnogi mislili da u Srbiji snima tajni projekat, kako saznajemo Kevin Spejsi je zapravo u Izraelu čuo da se jedan od najboljih martinija služi upravo u Beogradu, nakon čega je kupio kartu i uputio se u njemu nepoznatu zemlju.


Izvor: Blic

Foto: Getty/Tim P. Whitby / Stringer

Kako “Blic” saznaje, Kevin Spejsi u našoj zemlji nema poslovni angažman, već je došao kada je na prethodnom putovanju čuo da se kod nas služi dobra žestina i ostala popularna pića.

Ekipa ovog lista je uslikala glumca zajedno sa menadžerom Evanom Lovenstajnom, koji mu sve vreme pravi društvo, ali on nije želeo da daje izjave.

“Ne, ne, ne želim ništa da govorim”, rekao je glumac pre nego što je ušao u lift.

Njegov menadžer kratko je poručio da su jako umorni i da žele da se odmaraju, te da Spejsi neće davati izjave. Ipak, ono što je neverovatno u celoj priči o njegovom dolasku jeste razlog.

Poznati glumac stigao u Beograd: Kevin Spejsi gledao predstavu, šetao gradom FOTO

“Pre dolaska u Beograd, Kevin je boravio u Izraelu. Od prijatelja je čuo da u jednom beogradskom hotelu služe najbolji martini na svetu. Pošto je to njegovo omiljeno piće, odlučio je da svrati u Srbiju i lično se uveri u tačnost te priče. On je i tako bio na odmoru i nije mu bilo bitno na koju će sledeću destinaciju otputovati”, otkrio je izvor ovog lista koji je upućen u dolazak holivudskog glumca u Srbiju, te je dodao:

Foto: Getty/Justin Setterfield / Staff

Foto: Getty/Justin Setterfield / Staff

“Nakon što je rezervisao najveći apartman, spakovao je kofere i kupio avionsku kartu. Ostalo je poznato jer on nije poput mnogih zvezda koje sa sobom vode obezbeđenje i pratnju, već je odmah po dolasku u Beograd krenuo da ga obilazi peške”.

Holivudski glumac se, nakon što je posetio Narodno pozorište,sa Evanom preko Kalemegdana spustio do kule Nebojše i prošetao pored reke. Juče je iz hotela izašao u ranim jutarnjim satima, nastavo razgledanje grada i odigrao partiju tenisa. Nakon ručka, ponovo se upustio u upoznavanje Beograda.

“Kevin Spejsi će danas napustiti Srbiju, vraća se u Ameriku gde ga čekaju novi angažmani. Sasvim je sigurno da iz Srbije nosi lepe uspomene i ne bi nas iznenadilo da se vrati, sledeći put na duže vreme”, dodao je ovaj neimenovani izvor.

Podsetimo, Spejsi je tokom svog prvog dana u Beogradu ušetao u Narodno pozorište i zamolio da odgleda probu neke predstave. Odgledao je probu predstave “San letnje noći”, a vest o ovome podeljena je na društvenim mrežama.

O tome čitajte OVDE.Izvorni link

Slični artikli

Top