Stranica
Home > Lifestyle > Koje su tajne “večne mladosti” Vladimira Putina? – Vesti – Život

Koje su tajne “večne mladosti” Vladimira Putina? – Vesti – Život


Dug san, pravilna ishrana, odricanje od alkohola, sport, kao i stil odevanja, pomažu ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da uvek bude u formi, piše španski list El mundo, a prenosi RT.


Izvor: Sputnik

Foto: Gettyimages / Sean Gallup

Ruski lider Vladimir Putin sa svojih 66. godina ne samo “da ne liči na dedu”, nego čak izgleda bolje nego pre deset godina, ocenjuje autor članka.

“Najaktivniji predsednik koga je Kremlj ikad imao” je strastveni ljubitelj hokeja, nosilac crnog pojasa, osmi dan, u džudou, zaljubljenik u plivanje i planinarenje, piše španski list.

Pre nekoliko godina, američki mediji su prozvali Putina “alfa mužjak”. Pored toga, prema pisanju Vikiliksa, američke diplomate su u prepiskama ruskog lidera nazivale ni manje ni više nego – “Betmen”.

Sa druge strane, ruski mediji osvetljavaju svaki postupak predsednika, koji je tipičan za “alfa mužjaka” – ribolov u Tuvi, kupanje u ledenoj vodi, ronjenje u batiskafu, jahanje konja bez košulje i ostalo. Sve te epizode formiraju o Putinu sliku kao o čoveku koji je uvek u formi.

List piše da je ruski predsednik od detinjstva voleo borilačke veštine, a to ga je zaštitilo od lošeg društva, pušenja i konzumiranja alkohola, prenosi Sputnjik.

Bivša supruga Vladimira Putina, Ljudmila, opisivala ga je kao radoholika, ali – Putin ipak ne voli rano ustajanje. Kako se navodi, predsednik Rusije odmah ujutru pošalje nekoliko neodložnih poruka, nakon čega odlazi u teretanu i na bazene – u jednom je temperatura +43 stepena Celzijusa, a u drugom +13.

Ruski lider voli da jede za doručak sir i kajganu, kao i jaja prepelice i sokove. Pored toga, voli pirinač i pšenicu.

Međutim, važnu ulogu u Putinovom imidžu igra i njegov stil odevanja. Predsednik daje prednost italijanskim brendovima odela.

Španski list zaključuje da je u ovom momentu tajna večne mladosti ruskog predsednika u tome što on dugo spava, ne konzumira alkohol, pravilno se hrani i s vremena na vreme “pliva” u ledenoj vodi.Izvorni link

Slični artikli

Top