Stranica
Home > Lifestyle > Najseksepilniji muškarac na svetu “probio led”: Prvi tamnoputi par na naslovnici “Voga” – Vesti – Život

Najseksepilniji muškarac na svetu “probio led”: Prvi tamnoputi par na naslovnici “Voga” – Vesti – Život


Osim što je proglašen najseksepilnijim muškarcem na svetu, nedavno se oženio Sabrinom Elbom, a celokupni događaj fotografisan je i objavljen na naslovnoj stranici britanskog magazina “Vog”.


Izvor: B92

Osim što je proglašen najseksepilnijim muškarcem na svetu, Idris Elba nedavno se oženio Sabrinom Elbom, a celokupni događaj fotografisan je i objavljen na naslovnoj stranici britanskog magazina “Vog”, prenosi klix.ba.

Idris i Sabrina Elba postali su tako postali prvi afro par koji je završio na naslovnoj strani britanskog izdanja ovog magazina, a fotografija prikazuje Idrisa i Sabrinu na venčanju, gde ih je fotografisao Šin Tomas.

“Ove godine punim 47 godina, a bio sam oženjen već dva puta mnogo pre nego što sam upoznao Sabrinu. Nisam planirao da se ponovo ženim, ali… Sabrina je promenila moj stav. Ona je produbila odnose s ljudima koje znam duže od nje, navodeći me tako da i sam počnem da negujem odnose s ljudima oko sebe više nego što sam to činio ranije”, kazao je Idris.Izvorni link

Slični artikli

Top