Stranica
Home > Lifestyle > Nakon odvikavanja glumac se vraća na filmsko platno i to u ulozi superheroja – Vesti – Život

Nakon odvikavanja glumac se vraća na filmsko platno i to u ulozi superheroja – Vesti – Život


Zvazda serije “Igre prestola” Kit Harington nije mogao da izdrži stres koji se u njemu nagomilavao kako se približavao kraj jedne od najgledanijih serija poslednjih godina, pa je zbog toga što je preterivao s alkoholom, odlučio da se prijavi na odvikavanje i lečenje od alkoholizma.


Izvor: B92

Foto: Getty/Charles McQuillan / Stringer

Nakon što je izašao iz centra za odvikavanje od alkoholizma, glumac je odlučio da se baci na posao i zaigra Marvelovog superheroja Den Vitmana koji postaje Crni vitez u filmu “The Eternals”.

On će u ovom filmu igrati sa svojim “bratom” iz serije “Igra prestola” Ričardom Madenom i holivudskom glumicom Anđelinom Džoli, a film bi trebalo na velikim platnima da se nađe 2020. godine.

Kit je nedavno za “Holivud reporter” otkrio zašto je Džon Snou (lik kojeg je igrao u “Igri prestola”) morao da ubije Deneris Targerjen (Emilija Klark) u osmoj i poseldnjoj sezoni.

Foto: Getty/Dimitrios Kambouris / Staff

Foto: Getty/Dimitrios Kambouris / Staff

On nije krio da je ovo ubistvo u finalnoj sezoni za njega bila “gorka pilula” koju je morao da proguta.

Ali, kako je rekao, a preneo britanski “Metro”, duboko u sebi je bio svestan da je to dobra odluka.

“Izabrao je krv umesto, pa mnogo krvi. Izabrao je osobe sa kojima je odrastao, sa kojima deli zajedničke pretke, izabrao je Sever. Tu je njegova lojalnost zapravo i bila. Zato je odlučio da ubije Deneris”, otkrio je glumac.

“To je bio je**no teško”, rekao je glumac, te podsetio da je ceo svet delio na društvenim mrežama njegovu reakciju kada je saznao šta će se dogoditi prilikom jedne od proba.

Džon Snou je prognan na Zid, Arja je odlučila da ode u istraživanje sveta, Sansa je postala kraljica Severa, a Bren kralj šest kraljevstava.

Harington je teško podneo kraj serije, pa je odlučio da u jednom centru za odvikavanje od alkoholizma potraži pomoć.Izvorni link

Slični artikli

Top