Stranica
Home > Lifestyle > Nevolje u klanu Kardašijan: Kejtlin i Kendal propustile luksuznu rođendansku proslavu Kajli Džener – Vesti – Život

Nevolje u klanu Kardašijan: Kejtlin i Kendal propustile luksuznu rođendansku proslavu Kajli Džener – Vesti – Život


Poznata starleta Kajli Džener proslavila je 22. rođendan u Italiji.


Izvor: B92

Foto: Gettyimages/Rodin-Eckenroth

Pri tom, slavljenica je iznajmila jahtu koja košta 1,2 miliona dolara za nedelju dana rentiranja za njene prijatelje i porodicu. Na putovanje su se sa slavljenicom uputili njen dečko Travis Skot, majka Kris Džener, Stejsi Karanikolau, Skot Disik i Sofija Riči.

Primetili smo da su ovo slavlje propustili njena sestra Kendal i otac Kejtlin Džener koji su bili daleko od Italije. Kako prenosi Marie Claire, njih dve su bile na večeri u Nobu, Malibu. Kendal je izgledala veoma modern u pantalonama i sakou dok je Kejtlin nosila dugu haljinu. Njih dve su uočene kako čavrljaju ispred restorana i kasnije se uz pozdrav rastaju.

Kendal je mogla da odleti u Italiju i pridruži se sestri i njenim gostima, ali nije. Kajli se pojavila sa dečkom na rođendanskoj večeri veče pre odlaska na put. Par je izazvao burne komentare i nagađanja o tajnom venčanju jer je na jahti uslikana i bela haljina.

Zašto se sestra i otac nisu pojavili na njenoj žurci još uvek nije otkrila medijima. Nadamo se da nije u pitanju neka svađa, jer Kardašijan klan je poznat po tome da s vremena na vreme ima ovakve faze.Izvorni link

Slični artikli

Top