Stranica
Home > Lifestyle > Nikada nije izgledao bolje: Glumac novim fotografijama “zapalio” internet FOTO – Vesti – Život

Nikada nije izgledao bolje: Glumac novim fotografijama “zapalio” internet FOTO – Vesti – Život


Slavni holivudski glumac još jednom je dokazao da mu vreme ne može ništa.


Izvor: B92

Foto: Getty/Amy Sussman

Jedan od najpopularnijih glumaca Bred Pit, slikao se za naslovnu stranu magazina “GQ” i samo potvrdio da izgleda sve bolje i bolje. Fotografije su se veoma brzo proširile društvenim mrežama i bukvalno “zapalile” iste.

Iako je poznati glumac uveliko gazi šestu deceniju, i dalje oduševljava svojim izgledom. Mnogi komentarišu da je ovaj 55-godišnjak kao vino. Što je stariji, to je bolji.

“55 godina na njemu izgleda odlično”, “Nikada nije izgledao bolje”, “Tako je zgodan”, “Od ovih fotografija će mi eksplodirati jajnici”, samo su neki od komentara na račun fotografija na kojima Bred pozira sa zalizanom kosom u retro odevnim kombinacijama, prenosi Index.

Slični komentari nastavili su da se nižu na društvenim mrežama, ali čini se kao da Bred nije bio svestan toga. On je u emisiji “Entertainment Tonight”, na pitanje voditelja kako je reagovao nakon što je “slomio internet”, odgovorio:

“Ne znam šta to znači”, a onda je pogledao neke od komentara na njegove fotografije i dodao: “Nisam baš iskusan sa internetom. Ali sviđa mi se ovo, zabavno je”, rekao je glumac.Izvorni link

Slični artikli

Top