Stranica
Home > Lifestyle > Oglas postao hit na Tviteru: “Vakcinisan i kompulzivno uredan” traži stan ili ženu? – Vesti – Život

Oglas postao hit na Tviteru: “Vakcinisan i kompulzivno uredan” traži stan ili ženu? – Vesti – Život


Oglasi koje ljudi daju u novinama ili na internetu uglavnom su konkretni i jasni, sa jasnom porukom koju vlasnik oglasa želi da pošalje.


Izvor: B92

Foto: ilustracija depositphoto/fmua09

Oglasi su tu da nam pomognu da pronađemo ono što želimo ili da prodamo nešto čega smo odavno planirali da se rešimo. Oglasi nam, između ostalog, pomažu da lakše dođemo do stana za kojim tragamo, a sve više služe i za upoznavanje i pronalaženje partnera.

Poslednjih godina oglašavanje u novinama sve više zamenjuju oglasi putem interneta, a neretko i društvenih mreža. Tako se jedan vrlo šaljiv oglas našao na Tviteru i za kratko vreme postao vrlo popularan na ovoj društvenoj mreži.

Zahvaljujući duhovitosti vlasnika ovog tvita, ovaj oglas je mnoge korisnike Tvitera nasmejao, ali i dobio veliki broj lajkova.

Naime, muškarac je u tvitu zatražio pomoć prilikom traženja stana sa “humanom cenom”, ali se na osnovu napisanog u oglasu postavlja pitanje da li on zaista traži stan ili možda ženu.

“Pozdrav drugovi i drugarice. Ako neko izdaje ili zna nekog ko izdaje stan (garsonjera, jednosoban, itd) na duže vreme, u Novom Sadu, širi centar, za humanu cenu, prosledite, preporučite, podelite. Zaposlen, kompulzivno uredan, vakcinisan, samoupravljač, jarac/rak, nulta negativna”, piše ovaj šaljivdžija.

Tvit je nasmejao mnoge tviteraše koji su ga pročitali, a zanimljivi su i komentari korisnika ove mreže.

“E, ovako se daje oglas”, “Za koju tačno situaciju u životu nas pripremao kozlić?”, “Umreću”, “Koji dodatak u ishrani koristite. Ja bensedin”, “Ovo je oglas za ženidbu, joj jarac/rak, užas”, samo su neki od komentara na ovaj oglas.Izvorni link

Slični artikli

Top