Stranica
Home > Lifestyle > One su prve po bogatstvu: “Forbs” objavio godišnju listu najplaćenijih zvezda – Vesti – Život

One su prve po bogatstvu: “Forbs” objavio godišnju listu najplaćenijih zvezda – Vesti – Život


“Forbsova” lista najplaćenijih javnih ličnosti iznenadila je mnoge jer su se na samom vrhu našle dve žene. Pevačica i rijaliti zvezda.


Izvor: B92, Tanjug

Foto: Getty/

Prema najnovijoj Forbsovoj listi 100 najplaćenijih javnih ličnosti iz sveta muzike, sporta i zabave, “od Holivuda do Bolivuda”, na prvom mestu je pevačica Tejlor Svift sa 185 miliona dolara, zatim slede rijaliti zvezda Kajli Džener sa 170, a na trećem mestu je njen zet Kanje Vest sa zarađenih 150 miliona dolara.

Lista se pravi jednom godišnje, a na najnovijoj čak trećina ličnosti nije iz SAD, piše američki magazin “Forbs”.

Kako se navodi, Kanje Vest se posle četiri godine vratio na listu najviše zbog uspeha njegove kompanije za proizvodnju patika “Yeezy”.

Među prvih 10 na listi nalaze se i trojica fudbalera. Lajonel Mesi iz Argentine je na četvrtom mestu sa zarađenih 127 miliona dolara, Portugalac Kristijano Ronaldo na šestom sa 109 i Brazilac Nejmar sa 105 miliona dolara.

Među prvih 10 su i britanski muzičar Ed Širan, grupa Igls, javna ličnost Doktor Fil i meksički sportista Kanelo Alvarez.

Na listi se još nalaze i Robert Dauni Džunior, Skarlet Johanson, Bredli Kuper, Pol Rad i mnogi drugi.

Lista se pravi jednom godišnje na osnovu zarade, a ovogodišnja je napravljena na osnovu prihoda ostvarenih od 1. juna 2018. do 1. juna 2019. godine.Izvorni link

Slični artikli

Top