Stranica
Home > Lifestyle > Preminuo unuk poznatog repera: “Njegova energija će nastaviti da živi” VIDEO – Vesti – Život

Preminuo unuk poznatog repera: “Njegova energija će nastaviti da živi” VIDEO – Vesti – Život


Velika tragedija dogodila se u porodici jednog od najpopularnijih repera na svetu.


Izvor: B92

Foto: Getty/Kevin Winter

Unuk Snup Doga preminuo je samo deset dana nakon rođenja, a ovu tužnu vest objavio je reperov sin Korde Brodus na Instagramu.

“Kai Lav 15.09.2019 – 25.09.2019. Moj sin Kai je doneo toliko ljubavi i pozitivnosti na ovaj svet. Njegova energija će nastaviti da živi, a ovih 10 dana ljubavi uvek će biti specijalni za nas. Hajde da slavimo život i da se volimo dok smo ovde. Hvala vam”, napisao je Korde na Instagramu i objavio video-snimak u kojem njegova ćerka ljubi brata u bolnici.

U nastavku videa je i fotografija na kojoj se vidi tabla koja je bila okačena na vratima bolničke sobe, a na kojoj je ispisan datum, ime deteta, ali i reči ljubav + svetlost, ispod kojih je nacrtan smajli.

Korde je u komentarima napisao i da je dete umrlo u njegovim rukama. Nakon objave video-snimka i fotografije na Instagramu, pratioci Snup Dogovog sina uputili su mu izraze saučešća, ali i reči podrške.

“Mnogo mi je žao zbog smrti tvog deteta”, “Ne postoje reči za ovakvu tragediju”, “Uz tebe smo”, “Šaljem ti moju ljubav”, samo su neki od komentara Kordeovih pratilaca.

Korde nije želeo da otkriva kako je njegov sin preminuo. Podsetimo, Snup Dog je prvi put postao deda 2015. godine, kada je na svet došao dečak koji je dobio ime Zajon, a reperov sin je 2018. godine dobio ćerku kojoj su dali ime Eleven.Izvorni link

Slični artikli

Top