Stranica
Home > Lifestyle > Sahranjen Gru: “Putuj sa druge strane reke, tamo se ne leti kajtom” – Vesti – Život

Sahranjen Gru: “Putuj sa druge strane reke, tamo se ne leti kajtom” – Vesti – Život


Beogradski reper Dalibor Andonov Gru, koji je poginuo u ponedeljak u nesreći sa kajtom u Zemunu, sahranjen je na beogradskom groblju Orlovača u 14.30 časova.


Izvor: B92, mondo.rs

Foto: Printscreen / TV Prva

Sahrani je, uz Gruovu porodicu i prijatelje, prisustvovalo više stotina ljudi među kojima su i njegove kolege. Niggor, Ajs Nigrutin, Ivana Peters, Goca Tržan, Knez, Marko 187, Vojke Đans, Đekson, Marko Đurovski, Kosta Perović, Natalija Trik FX i mnogi drugi došli su da se poslednji put oproste od svog kolege i prijatelja.

Na sahrani su bili prisutni i trubači, kao i više bajkera koji su potom bili deo povorke. Oproštajni govor održao je njegov veliki prijatelj i kolega Niggor:

“Dragi Dalibore, putuj sa druge strane reke, tamo se ne leti kajtom, tamo te čekaju prijatelji. Kad ja dođem, prepoznaćeš me po jednoj lozinki, a to je zvižduk i znaćes da sam ja… Počivaj u miru”, uputio mu je kroz suze poslednje reči muzičar.

Grua su potom na večni počinak ispratili zvuci trubača i pesme “Tiho noći, moje zlato spava”.

Podsetimo, Gru je poginuo u ponedeljak kod Nautičkog kluba “Zemun” prilikom vožnje kajta. U sredu su se porodica, prijatelji i kolege muzičari oprostili od njega na komemoraciji održanoj u Domu omladine.Izvorni link

Slični artikli

Top