Stranica
Home > Lifestyle > Tražio striptiz od maloletnice: Poznati reper pred sudom zbog tužbe za seksualno zlostavljanje – Vesti – Život

Tražio striptiz od maloletnice: Poznati reper pred sudom zbog tužbe za seksualno zlostavljanje – Vesti – Život


Kada je u pitanju kršenje zakona, ni poznati nisu imuni na kazne. Reper R Keli optužen je za seksualni prestup u koji su uključene i dve devojčice mlađe od 18 godina.


Izvor: B92

Foto: Gettyimages/Nuccio DiNuzzio

RnB zvezda našla se u sred skandala koji se desio u Mineapolisu 2001. godine. Prema izveštajima, dve devojčice koje su podnele tužbu su bile maloletne u vreme kada se incident desio. Keli se suočava sa tužbom za prostituciju i podvođenje maloletnica.

Prema rečima advokata Majka Frimena, pevač je pokušao da unajmi za seksualne usluge osobu mlađu od 18 godina. Optužen je da je devojci koja mu je prišla i tražila autogram ponudio 200 dolara da se skine.

Advokat Glorija Alred koja je unajmljena od strane njegovih žrtava, branila je svoje klijente izjavom koju je poslala USA Today.

Kako je R. Keli godinama zlostavljao maloletnice i uvek se izvlačio?

“Ona je žrtva gospodina Kelija, a ne dete. Međutim koliko sam shvatila, prema zakonu koji važi u toj državi, jedina tačka po kojoj on može da bude optužen jeste za prostituciju”, rekla je ona.

Dodala je da se neke od žrtava možda boje da istupe javno, jer ne žele da budu klasifikovane kao prostitutke, piše Daily Star. Prošlog meseca u Čikagu, pevač se našao pred sudom zbog čak 18 tačaka optužbe protiv njega za seksualno zlostavljanje.Izvorni link

Slični artikli

Top