Stranica
Home > Lifestyle > U toku je komemoracija tragično preminulom pevaču: Od Grua se opraštaju porodica i prijatelji – Vesti – Život

U toku je komemoracija tragično preminulom pevaču: Od Grua se opraštaju porodica i prijatelji – Vesti – Život


U Donjoj sali Doma omladine u Beogradu počela je komemoracija u čast slavnog repera koji je tragično nastradao 9. septembra posle vožnje kajta.


Izvor: B92

Foto: Printscreen YouTube/IDJVideos.TV

Od repera se na komemoraciji koja se održava u Domu omladine opraštaju porodica i prijatelji. Na komemoraciju je stigla njegova supruga Danica sa sinovima i najbližim članovima porodice.

Njegovi prijatelji u dirljivim govorima opraštaju se od njega prisećajući se najlepših trenutaka provedenih sa njim.

Dalibor Andonov je rođen u Dimitrovgradu 8. marta 1973. godine. U Beogradu je završio Srednju mašinsku školu, i studirao na Višoj poslovnoj školi.Nakon što je 1995. godine izdao jedan od prvih rep album u Srbiji, pod nazivom “Da li imaš pravo”, Gru je 1996. izdao komercijalno najuspešniji rep album u Srbiji ikada “Gru2”, postavši predvodnik stare škole domaće repa koju su činili C-Ya, Who Is The Best, Rhytm Attack, Monteniggers.

Na njemu su se našli veliki hitovi “5-ak”, “Biću tu”, “Srce” i emotivna pesma “Dosta mi je svega”, a sam album je uspostavio dobar balans između komercijalnog i andergraund repa.

Poslednji album “The Ultimate Collection” izdao je 2009. godine, posle čega i nekoliko singlova. Godine 2010. godine sa popularnim članom grupe Bad Copy Ajs Nigrutinom snimio je spot za povratničku pesmu “I dalje me žele”.

Pevač je poginuo kod Nautičkog kluba “Zemun”, pošto je tokom ekstremnog surfovanja – kajtinga, upao u Dunav. Iza sebe je ostavio suprugu i dva sina.Izvorni link

Slični artikli

Top