Stranica
Home > Lifestyle > Vraća se “Sam u kući”: Urnebesnom fotografijom Kalkin otkrio kako bi rimejk mogao da izgleda FOTO – Vesti – Život

Vraća se “Sam u kući”: Urnebesnom fotografijom Kalkin otkrio kako bi rimejk mogao da izgleda FOTO – Vesti – Život


Početkom godine “20th Century Fox” otkrio je da Dizni ima u planu rimejk popularnog filma “Sam u kući” uz koji su odrastale generacije i generacije dece.


Izvor: B92

Foto: Gettyimages/EmmaMcIntyre

Direktor Bob Iger otkrio je da će film biti namenjen za Dizni+ platformu pre negoli za emitovanje u bioskopima. Originalni film sniman je pod budnom palicom Krisa Kulumbusa koji je snimao i prvi deo Hari Potera, a uz to on je glavni krivac za svu slavu koju je stekao Makoli Kalkin.

Upravo je on novom objavom učinio da se osetimo starima svi mi koji smo odrastali uz ovaj film. Glumac je napunio 38 godina, a sada je objavio fotografiju na kojoj možemo da ga vidimo u kućnom izdanju sa laptopom u krilu. Pokazao je i stomak kao i tanjir do pola pojedenih nudli.

“Ovako bi zaista izgledao nastavak filma “Sam u kući”. Dizni, pozovi me”, napisao je glumac u objavi.

Još uvek se ne zna ko će glumiti malog Kevina MekKalistera ili poznate bandite iz prethodnih filmova, piše Metro. Dizni tu ne namerava da stane, pa tako kruže priče o snimanju rimejka “Noć u muzeju” i još nekoliko popularnih dečijih filmova.

Ova odluka nije baš naišla na odobravanje kod fanova. Oni su istakli da Dizni posle “Aladina” i “Male sirene” treba da prestane sa pravljenjem rimejkova i filmova o njima omiljenim filmovima iz detinjstva.Izvorni link

Slični artikli

Top