Stranica
Home > Lifestyle > Zvezda popularne serije: “Svingerisanje nam je spasilo brak” – Vesti – Život

Zvezda popularne serije: “Svingerisanje nam je spasilo brak” – Vesti – Život


Zvezda HBO serije “Silicijumska dolina” Tomas Midldič, otvoreno je govorio o svom odnosu sa ženom, njihovom braku, ali i tome šta je održalo njihov bračni život.


Izvor: B92

Foto: Getty/Joshua Blanchard

37-godišnji glumac je u intervjuu za Plejboj otvoreno govorio o svom svingerskom životnom stilu, ali i o svom braku sa kostimografkinjom Moli Gejts.

“Ne znam koliko mogu da kažem jer ne želim da se moja žena ljuti na mene”, rekao je Midldič. “Tek nakon što sam se oženio, dopalo mi se: Moli, izvini, ali moramo da budemo moderni, rekao sam joj”, otkrio je glumac.

Kaže kako ga supruga nije odmah odbila, već je bila spremna za “pregovore”. Ne samo da su uspeli da se dogovore, već glumac, kojeg je publika ove godine gledala i u filmu “Godzilla II: Kralj zveri”, kaže kako im je to spasilo brak.

“Da budem iskren, svingerisanje nam je spasilo brak”, izjavio je glumac. “Usput, izraz svingerisanje je staromodan, sad se to kaže “deo životnog stila”, dodao je.

Otkrio je kako svingerisanje nije nešto čemu je stremio. “Potajno se smatram perverznjakom, ali to nije to”, rekao je. “Jednostavno je tako. Volim seks”, prenosi Index.

Brak sa 32-godišnjom Gejts to nije promenio, dodao je. “Uvek sam mislio da sam romantičar i da kad se zaljubim da će to nestati. I jeste na nekoliko godina. Dovoljno da razmislim o tome da bi trebalo da se venčam i da pomislim kako mogu da budem drugačiji”, rekao je.

“Ali to je deo mene. Ako je to deo vašeg bića i čini vam se važnim, pronađite način da to istražite, jer je potiskivanje bolno”, dodao je glumac.

Par ima svoja pravila pa funkcionišu kao jedno. “To je neprestano stanje upravljanja i komunikacije, do tačke u kojoj moramo da stanemo. Ja sam gas, a ona kočnica. To je zapravo i premisa serije koju pišemo zajedno”, istakao je glumac.

Par je inače ušao u bračne vode 2015. godine, posle tri godine zabavljanja.Izvorni link

Slični artikli

Top