You are here
Home > Sport > MALE ŠANSE: Oglasila se srpska advokatica

MALE ŠANSE: Oglasila se srpska advokaticaU međuvremenu, “Mocartsport” prenosi izjavu advokatice Nade Martinović iz Brizbejna, koja tvrdi da Novakove advokate čeka jako težak posao da bi oborili odluku vlasti.

Naime, morala bi se da pronađe neka greška u proceduri ili neku grešku koja će pokazati da je odluka protivustavna. Takođe, jako su male šanse da, i ako bude osuđen, Đoković dobije zabranu ulaska od tri godine u Australiju.

Da podsetimo, Sudija Entoni Keli je doneo odluku da zadrži slučaj i ne prenese ga na dugi sud (iako je to mogao da uradi i iako je ta opcija još uvek na stolu), naročito jer je slučaj hitan. Konačna odluka o deportaciji je tako pomerena najkasnije za subotu od 16 sati po spskom vremenu (10 sati razlike u odnosu na Australiju), a večeras od 22 po našem vremenu (8 ujutru po australijskom), i sam Novak Đoković će se pojaviti lično na razgovoru sa imigracionim vlastima.

Australijski ministar Aleks Hok i njegov pravni tim prethodno su tražili da najbolji teniser sveta bude prebačen u pritvor, a sudija Keli je potvrdio da to nije učinjeno. Ostao je predlog australijske Vlade da posle saslušanja koje je zakazano za 8 sati ujutru po našem vremenu, Novak bude ponovo prebačen u pritvor. Kasnije istog dana (od 16 sati po srpskom), Đoković će se pojaviti i pred sudijom Kelijem.

(Mozzartsport)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.Izvor

Similar Articles

Top