You are here
Home > Sport > Pobeda Fjodorova na startu Svetskog prvenstva

Pobeda Fjodorova na startu Svetskog prvenstva

Fallback Image


Fjodorov je slavio jednoglasnom odlukom sudija 5:0.

boks, sp

Naredni rival, 30. oktobra, biće mu Turčin Kerem Ozmen.

Večeras u ring ulaze još dvojica srpskih reprezentativaca – Almir Memić, u srednjoj kategoriji (75 kg), protiv Engleza Luisa Ričardsona i Sadam Magomedov, u teškoj kategoriji (92 kg), protiv predstavnika Turske Emira Bujukdaga.

Danas će se boriti i Almir Memić, u srednjoj kategoriji (75 kg), protiv Engleza Luisa Ričardsona.

Ukoliko zabeleži pobedu sledi susret sa Nemcom Kevinom Šumanom 30. oktobra.

Četiri pobede donose Memiću sigurnu, bronzanu medalju.

Treći predstavnik Srbije drugog dana takmičenja na SP u Beogradu biće Sadam Magomedov, u teškoj kategoriji (92 kg), protiv predstavnika Turske Emira Bujukdaga.

Pobeda bi mu donela meč sa Brazilcem Tešeirom, dok bi ga meč za sigurnu medalju čekao 2. novembra.

U sredu 27. oktobra boje Srbije u Areni braniće Omer Ametović u kategoriji minimum (48 kg), Semiz Aličić u lakoj kategoriji (60 kg), Džejlan Toskić u polusrednjoj kategoriji (71 kg) i Slobodan Jovanović u kruzeru (86 kg).

Kapiten bokserske selekcije Srbije Vladan Babić u superteškoj kategoriji (+92 kg) prvi meč odradiće 28. oktobra, kada će na scenu izaći i Veljko Gligorić u pero kategoriji (57 kg) i Vahid Abasov u velteru (67 kg).

Tamir Galanov u bantamu (54 kg) prvi meč boksuje sa Uzbekistancom Zoirovim 29. oktobra, dok će Vladimir Mirončikov u poluteškoj kategoriji (80 kg), koji je slobodan u prvom kolu, prvi meč boksovati 30. oktobra sa Turčinom Ajkutsunom.Izvor

Similar Articles

Top