You are here
Home > Sport > Stanković: Idemo na pobedu, bio bih zadovoljan sa 1:0

Stanković: Idemo na pobedu, bio bih zadovoljan sa 1:0

Fallback Image


Zvezda sutra od 17 sati gostuje u Surdulici u zaostalom meču petog kola Superlige.

stankovic444888

“Očekujem da ovaj ciklus nedelja-sreda-nedelja i tri utakmice u nizu završimo pozitivno. Bio bih zadovoljan i sa pobedom od 1:0”, izjavio je Stanković za klupski sajt.

Zvezdin trener dodao je da ne razmišlja previše o rekordima, odnosno o činjenici da u Surdulici ima priliku da 52. put ostane neporažen u prvenstvu, sruši rekord Slavoljuba Muslina i priđe na samo četiri utakmice Vladanu MIlojeviću.

“Poslednjih dana sam video da se piše o tome, ali mene interesuju samo rezultati jer je Crvena zvezda jednako rezultat. Kao treneri dođemo i prođemo, da li ostavimo neki trag sve je to sekundarno na osnovu završnog učinka svakog od nas ko je bio, time se vodim”, istakao je Stanković.

On je prokomentarisao i zdravstveno stanje Aleksandra Kataija i Milana Pavkova.

“Katai i dalje nije sa ekipom, dok se Pavkov vratio, trenirao je, a videćemo u kakvom je kondicionom stanju, pa ćemo odlučiti posle današnjeg treninga. Radili smo na oporavku, mora da se uđe u zamor, a bitna je koncentracija i fokus. Igrači su pravi profesionalci, dobri momci, rade na sebi, znaju da ovakav ritam ne može da se izgura tako jako ako ne vode računa o sebi”, poručio je Stanković.

Gordić produžio ugovor sa Zvezdom

Mladi golman Crvene zvezde Miloš Gordić produžio je danas ugovor sa klubom na još dve godine, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Talentovani čuvar mreže, koji je prvi golman mlade fudbalske reprezentacije Srbije, ostaće u Zvezdi do 20223. godine, uz opciju produžetka saradnje na još dve sezone.

miloš, gordić, fk, crvena, zvezda

“Ovo je potvrda da sam dobro radio u minulom periodu, sigurno još jedan motiv više da nastavim ovako da treniram i da se dokazujem. Ceo život sam u Zvezdi, više od 10 godina, prošao sam sve mlađe kategorije, svi smo maštali da dođemo do prvog tima, debitujemo, a meni se to ostvarilo i nadam se da ću tako i nastaviti”, izjavio je Gordić.Izvor

Similar Articles

Top