Stranica
Home > Srbija > Brigadiri uređuju plažu | Srbija

Brigadiri uređuju plažu | Srbija


V. N. |

14. jul 2019. 20:15 |

Komentara: 0

Omladinske radne brigade iz Srbije, Severne Makedonije i BiH učestvovaće u Novom Pazaru u radnoj akciji na izgradnji plaže, a planirano je da akcija traje do 21. jula

Omladinske radne brigade iz Srbije, Severne Makedonije i BiH učestvovaće u Novom Pazaru u radnoj akciji na izgradnji plaže, a planirano je da akcija traje do 21. jula.

Predsednica Upravnog odbora Udruženja učesnika omladinskih radnih akcija Srbije Dragana Andrić kaže da će se raditi na uređenju priobalja jezera Gazivode, kako bi se napravila plaža, odnosno novi rekreativno-sportski centar u Novom Pazaru.

Akcija se odvija pod sloganom “Radne akcije za nove generacije”, u okviru projekta Saveza udruženja učesnika omladinskih radnih akcija Srbije – SORAS. Učestvuju dve omladinske brigade iz Srbije i Beograda.

Pročitajte još – Nude pomoć za ”azilante”

Jednu organizuje Savez udruženja omladinskih radnih akcija Srbije i u njoj su brigadiri iz više gradova Srbije, a drugu brigadu organizuje Udruženje učesnika omladinskih radnih akcija Beograda. Obe brigade se sastoje od 20 učesnika, i to 16 omladinaca i četiri veterana.

Biće i dve brigade iz Severne Makedonije – iz Ohrida ORB “Breg na mladosta” i iz Kumanova ORB “Kumanovski akcijaši”, brigada iz BiH – ORB “Majevički akcijaši” iz Lopara, kao i brigada iz Novog Pazara – ORB “Rifat Škrijel Laki”.Izvorni link

Slični artikli

Top