Stranica
Home > Srbija > HAPŠENjE U KRALjEVU: Primio 2.000 evra mita da bi zaposlio jednu osobu? | Srbija

HAPŠENjE U KRALjEVU: Primio 2.000 evra mita da bi zaposlio jednu osobu? | Srbija


Tanjug |

14. avgust 2019. 12:33 |

Komentara: 0

Policija u Kraljevu uhapsila je G.T. (44), rukovodioca Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara u ogranku Užice, zbog sumnje da je primio 2.000 evra mita kako bi zaposlio jednog muškarca

Policija u Kraljevu uhapsila je G.T. (44), rukovodioca Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara u ogranku Užice, zbog sumnje da je primio 2.000 evra mita kako bi zaposlio jednog muškarca.

Kako se sumnja, G.T. je u periodu od aprila do jula ove godine od jednog muškarca iz Užica tražio i primio 2.000 evra da bi predložio rukovodiocu Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije da sa njim ponovo zasnuju radni odnos na određeno vreme.

Uhapsili su ga pripadnici MUP, Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita, saopštio je MUP.

PROČITAJTE JOŠ: HAPŠENjA U PIROTSKOJ OPŠTOJ BOLNICI: Mito za “najbolju” ponudu

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.Izvorni link

Slični artikli

Top