Stranica
Home > Srbija > HUMANITARNA AKCIJA U POŽAREVCU: Neophodna pomoć u lečenju slepe tromesečne bebe | Srbija

HUMANITARNA AKCIJA U POŽAREVCU: Neophodna pomoć u lečenju slepe tromesečne bebe | Srbija


D. NOVKOVIĆ |

05. jul 2019. 14:21 |

Komentara: 0

Roditelji Ane Kuzmanović iz Bradarca obratili su se građanima na društvenim mrežama tražeći pomoć za njeno lečenje u Londonu

RODITELjI tromesečne Ane Kuzmanović iz Bradarca, koja je rođena slepa, obratili su se građanima na društvenim mrežama tražeći pomoć za njeno lečenje u Londonu. Kako je navela njena majka Jelena, devojčica bi trebalo da se podvrgne tretmanu koji traje od tri do šest meseci i košta 15.000 funti ili skoro 17.000 evra, koje porodica nije u stanju sama da obezbedi.

– Prvobitni šok i tugu zamenili smo borbom i rešenošću da Ana ima srećno detinjstvo i život nalik svakom zdravom rođenom detetu. Na tom putu potrebna nam je vaša pomoć. Mi smo trenutno u Londonu, obavili smo sve preglede na Moorfields eye hospital i dobili preporuku da se započne s tretmanom, kako bi se sačuvale očne duplje, uradila protetika, a kasnije, eventualno, i operacija na desnom oku, na kome je očuvan očni nerv – rekla je Jelena Kuzmanović.

PROČITAJTE JOŠ – APEL IZ KLADOVSKOG ZASEOKA: Nemamo dovoljno da spasemo Milijanu (6)

Ova porodica u London je otišla zahvaljujući novcu koji su sakupile kolege Aninog oca. Britanski lekari postavili su dijagnozu bolesti i preporučili da se hitno krene sa tretmanom, dok se kosti glave formiraju, kako bi se sačuvao izgled lica.

Svi koji žele da pomognu, mogu to da urade uplatom na račun njene majke kod Unikredit banke: dinarski 170001049346000014, devizni IBAN RS 35170001049346000111 SWIFT. BACXRSBG.

KUTIJE

NOVAC će se sakupljati i u menjačnici “Euro” u Ulici Lole Ribara, ubacivanjem u kutiju. Očekuje se da će narednih dana ovakve kutije biti postavljene na više lokacija u Požarevcu.Izvorni link

Slični artikli

Top