Stranica
Home > Srbija > I ove subote Akva vozom 500 Beograđana doputovalo u Jagodinu | Srbija

I ove subote Akva vozom 500 Beograđana doputovalo u Jagodinu | SrbijaZ.U. |

31. avgust 2019. 15:07 |

Komentara: 0

Ukupno ovog leta 5500 građana Beograda Akva vozom i Vozom Romantika boravilo u Jagodini

Preduzeće “Srbija voz” iz Beograda je ove letnje turističke sezone uvelo poseban turistički “Akva voz” koji svake subote saobraća na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd.


Akva voz je danas imao svoj deveti dolazak u Jagodinu i ukupno je do danas, na ovaj način, 4500 beograđana došlo da uživa u jagodinskim turističkim destinacijama, a posebno u Akva parku. Zbog velikog interesovanja za Jagodinu, a to je 500 ljudi svake subote kao i danas, “Srbijavoz” je uveo dva voza koja u sinhronu stižu u Jagodinu. Kada tome dodamo i dva Voza Romantika, koja su do sada stigla u Jagodinu, ukupno je ovog leta 5500 građana Beograda dolazilo turističkim vozovima u Jagodinu.

PROČITAJTE JOŠ: “Akva voz” od Beograda do Jagodine

U preduzeću “Srbija voz” kažu da se ovaj turistički potez pokazao kao pun pogodak i da je izbor Jagodine kao turističke destinacije u potpunosti opravdan. Putnici koji su danas stigli ističu da je Akva voz izuzetno udoban i da je vožnja opuštajuća. Akva voz koji saobraća do Jagodine je švajcarske proizvodnje najnovije generacije, klimatizovan i sa WiFi uslugom. Putovanje “Akva vozom” donosi i popuste od 40 posto za ulaz u sve jagodinske turističke destinacije, Akva park, Muzej voštanih figura i Zoološki vrt. Povratna karta za “Akva voz” na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd iznosi 660 dinara, a za đake, studente i penzionere 330 dinara, dok je za decu do 7 godina besplatno.Izvorni link

Slični artikli

Top