Stranica
Home > Srbija > Leto u Akvaparku u Jagodini počinje 15. juna | Srbija

Leto u Akvaparku u Jagodini počinje 15. juna | Srbija


Tanjug |

06. jun 2019. 23:46 |

Komentara: 0

Akvapark u Jagodini je najstariji u Srbiji, površine je šest hektara a u neposrednoj blizini je ZOO vrt, Muzej voštanih figura, “Vivo” šoping centar, restorani, kafići

Na bazenima Akva parka u Jagodini, letnja sezona kupanja počeće 15. juna.

Sportski ditektor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akva park, Zoran Gligorijević rekao je za Tanjug da je sezona pomerena zbog kiše i hladnog vremena.

Gostima u Akva parku biće na raspolaganju sedam bazena, jedan je olimpijskih razmera, sistem tobogana od 600 metara, pet restorana sa 1.200 stolica, restorani brze hrane, kafe poslastičarnica, 1.000 ležaljki i soncobrana, tereni za košarku, odbojku, tenis, šah…

Preko celog dana na bazenima će se održavati razne priredbe, animacije za posetioce, muzika u živo, priredbe sa klovnovima za decu, plesne igre, promocija raznih proizvoda, izbor za mis Akva parka, a u večernjim satima na platou restorana Akva parka, svaku veče muzički program, filmovi na otvorenom, istakao je Gligorijević.

Zbog kiše i hladnog vremena ne radi ni Letnja pozornica u “Potoku”, koja je trebala da počne sa aktivnostima, gostovanjem narodnih, zabavnih i operskih pevača, pozorišnih grupa, folklora… 1.maja izjavio je Tanjugu direktor Kulturnog centra Nebojša Petrović.

Akvapark ima prakiralište za 1.000 automobila, koje je besplatno. Na bazenima svaki dan dežuraće 12 licenciranih spasilaca a vodu će kontrolisati Zavod za javno zdravlje u Chupriji i interna kontrola svaka tri sata, dežuraće lekarska služba.

“Bezbednost kupača i ispravnost vode su nam na prvom mestu, od samog početka rada, pre 13 godina, i za to vreme nismo imali, osim manjih ogrebotina kod cece, nikakvih problema”, rekao je Gligorijević.

PROČITAJTE I: Proglašena mis Akvaparka u Jagodini

Akvapark u Jagodini je najstariji u Srbiji, površine je šest hektara a u neposrednoj blizini je ZOO vrt, Muzej voštanih figura, “Vivo” šoping centar, restorani, kafići…Izvorni link

Slični artikli

Top