Stranica
Home > Srbija > Porodica i prijatelji traže Mariju (16), nestala posle dopisivanja sa starijim muškarcem! | Srbija

Porodica i prijatelji traže Mariju (16), nestala posle dopisivanja sa starijim muškarcem! | Srbija

Potraga za Marijom Đenadić kod Lajkovca, trag joj se gubi u ponedeljak popodne, u Nepričavi, na putu Valjevo – Lajkovac

OD ponedeljka popodne, Mariji Đenadić (16) iz Ratkovca kod Lajkovca, gubi se svaki trag. Pre no što je otišla od kuće, devojčica se duže vreme dopisivala preko “Fejsbuka” sa jednim momkom, da bi se, navodno, otkrilo da se iza tog profila krije sedamdesetogodišnji muškarac koji živi u Beogradu, na Čukarici! Policija intenzivno traga za nestalom devojkom, koja je poslednji put viđena u ponedeljak oko 15 časova, u Nepričavi, na putu Valjevo – Lajkovac.

Poznanici su je odatle kolima povezli do autobuskog stajališta u Ćelijama kod Lajkovca, na Ibarskoj magistrali, a drugarici i njenom ocu, Marija je rekla da ide kod tetke u Beograd. U Ćelijama je ostala da čeka autobus.

Mariji su, kažu roditelji, u poslednje vreme uskratili mobilni telefon, ali je ona sa bratovljevog išla na “Fejsbuk”. Ima, kako se ispostavilo, svojih pet i čak 12 lažnih profila, tvrde otac Zoran i majka Mirjana.

– Marija je najviše vremena provodila za kompjuterom – kaže Mirjana. – Vidno je bila zainteresovana za muškarce starije od nje, zbog čega smo je, novembra prošle godine, ispisali iz prvog razreda srednje škole u Lajkovcu. Molimo sve koji su je možda videli da odmah obaveste policiju.


PROČITAJTE JOŠ: DA LI STE JE VIDELI: Nestala Kineskinja na području Bajine BašteIzvorni link

Slični artikli

Top