Stranica
Home > Srbija > Vozač kod Kanjiže „uhvaćen“ sa 4,21 promila alkohola | Srbija

Vozač kod Kanjiže „uhvaćen“ sa 4,21 promila alkohola | Srbija


R.Š. |

20. avgust 2019. 11:45 |

Komentara: 0

Vozač „juga“ K. U. odmah je isključen iz saobraćaja i određeno mu je zadžavanje u policiji do 12 sati kako bi se otreznio

Prilikom kontrole saobraćaja u okolini Kanjiže, Saobraćajna policija Policijske stanice u tom potiskom gradiću, u subotu uveče zabeležila je nesvakidašnji slučaj. Naime, u naselju Orom zaustavili su vozača „jogo korala 55“ K.U. (54), sa područja Subotice, kod kojeg je prilikom provere alkoholisanosti aparat pokazao skoro neverovatna 4, 21 promila alkohola u krvi. Rezultat testiranja iznenadio je i iskusne saobraćajce i sve policajce na ovom području.

Vozač „juga“ K. U. odmah je isključen iz saobraćaja i određeno mu je zadžavanje u policiji do 12 sati kako bi se otreznio. Policija je sudiji za prekršaje podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka tako da vozaču, najverovatnije, sledi i visoka novčana kazna, ali i kazneni bodovi, što će ga, sigurno, koštati oduzimanja vozačke dozvole na izvestan period.

U Policijskoj upravi u Kikindi kažu da odavno nisu imali ovakav slučaj na svom području, da neko upravlja motornim vozilom u ovakvom stanju, odnosno sa ovako velikom količinom alkohola u organizmu.

PROČITAJTE I: Lekar iz Kikinde koji je živu pacijentkinju proglasio mrtvom dao otkaz

Zbog toga će se ovaj slučaj kod Kanjiže, verovatno, drugo prepričavati.Izvorni link

Slični artikli

Top