Stranica
Home > Srbija > Vučević i Skot zadovoljni saradnjom i zajedničkim projektima | Srbija

Vučević i Skot zadovoljni saradnjom i zajedničkim projektima | Srbija


Tanjug |

29. avgust 2019. 19:23 |

Komentara: 0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kajl Skot su posle sastanka izrazili zadovoljstvo zbog dugogodišnje saradnje i mnogih zajedničkih projekata

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kajl Skot su posle sastanka izrazili zadovoljstvo zbog dugogodišnje saradnje i mnogih zajedničkih projekata koji su do sada uspešno realizovani.

Kako su ocenili, kulturna razmena je standardno na visokom nivou, a poseban doprinos daje joj Američki kutak koji je krajem prošle godine preseljen u novi, reprezentativan prostor.

Na sastanku je rečeno da američke kompanije u Novom Sadu dobro posluju i da postoji veliki prostor za unapređivanje prilika u oblasti privrede.

Pročitajte još – Miloš Vučević: Mnogo je izazova, trebaju nam izbori

Vučević je zahvalio na podršci koju Vlada SAD pruža Srbiji u reformskom procesu, a posebno putem Američke agencije za međunarodni razvoj USAID i dodao da je Grad Novi Sad uvek spreman da bude ozbiljan partner u tim procesima na lokalnom nivou.

Sagovornici su izrazili nameru da dalje rade na razvijanju prijateljskih veza i realizaciji projekata od opšteg značaja, a posebno je istaknut značaj titula Omladinske prestonice Evrope i Evropske prestonice kulture za međunarodnu saradnju i ukupan napredak Novog Sada.Izvorni link

Slični artikli

Top