Stranica
Home > Tehnika > Appleova igra Texas Hold’em se vraa na iPhone povodom 10. godinjice App Storea

Appleova igra Texas Hold’em se vraa na iPhone povodom 10. godinjice App StoreaAppleova igra Texas Hold’em se pojavila prije vie od 11 godina na iPhoneu kao prva igra ikad prodana na App Storeu, a sada se vraa u osvjeenoj verziji koja je kompatibilna s modernim iPhoneima.

Appleova igra Texas Hold’em se pojavila prije vie od 11 godina na iPhoneu kao prva igra ikad prodana na App Storeu, a sada se vraa u osvjeenoj verziji koja je kompatibilna s modernim iPhoneima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

App Store stranica za Texas Hold’em navodi da je update plasiran u svrhu proslave 10. godinjice App Storea. To je udno jer je 10. godinjica App Storea bila prole godine.

Novi update donosi nove karaktere, modernizovane vizuale i nadogradnju za 64-bitnu arhitekturu koju je Apple lansirao s iOS-om 11, zajedno s podrkom za mnogo vee ekrane koje Appleovi ureaji danas imaju u poreenju s onim iz 2008. godine.

Texas Hold’em je igra s bogatom historijom. Prvobitna verzija je bila jedna od prvih igara za iPad 2006. godine, a Apple ju je nastavio koristiti kako bi pokazao developerima kakve vrste igara se mogu napraviti koritenjem Appleovog SDK alata i kako iPhoneov touch interfejs moe biti koriten za nova iskustva igranja igara. Nakon toga vie nije bilo updatea za Texas Hold’em, igru koja je naposljetku uklonjena s App Storea 2011. godine, ali se sada vratila.Izvorni link

Slični artikli